Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Teljesen kétségbe vagyok...

Teljesen kétségbe vagyok esve, teljesen nullán vagyunk pénzügyileg.1000 Ftunk van jövő hét péntekig. Mit csináljunk?

Figyelt kérdés
Ketten vagyunk, nincs gyerek, még ez a jó. Semmink nincs itthon körülbelül, az alapvető élelmiszerek is elfogytak, se olaj, se hagyma. 3 napja nem alszom, mert tiszta ideg vagyok, utálom ezt az egész pénztelenséget. Párom hozzáállása annyi, hogy majd megoldjuk, eddig is mindig megoldottuk. Igen, általában én oldottam meg azzal, hogy elmentem apuhoz és kértem tőle pénzt, de ezt minden hónapban nem játszhatom el, múlt hónapban is kértem. Ti voltatok már ilyen helyzetben, mit csináltatok?
2012. ápr. 24. 19:37
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
92%
mi is így vagyunk,és a párom családja segít rajtunk.Kiakarunk menni külföldre.
2012. ápr. 24. 19:40
 2/29 anonim ***** válasza:
87%

Elöször is a párodat jól oldalba kellene vágni, hoyg tegyen valamit.

Másodszor, ha ez rendszeres, akkor elgondolkodnék, hogy érdemes-e ilyen élösködö valakivel együtt maradni.

Harmadszor meggondolnám, hogy miért kevesebb a pénz, mint amennyit költötök.

2012. ápr. 24. 19:40
 3/29 A kérdező kommentje:

nekünk az a baj, h nekem csak apám van, akitől már tényleg nem kérhetek, páromnak meg nincs családja, szóval oda egyáltalán nem mehetünk.

a hónapban lett volna pénzünk, csak az volt a baj, h pénzzel dolgozunk, és sajnos 10ezer fttal elfizettem magam múlt héten és hát azt a pénzt szántam erre a hétre, de így nincs semmi :(

2012. ápr. 24. 19:42
 4/29 anonim ***** válasza:
83%
Mennyi az összbevételetek egy hónapban?
2012. ápr. 24. 19:48
 5/29 anonim ***** válasza:
87%
Miért nem dolgozik? Értem én, hogy nem dobálják mostanában az ember után a vezérigazgatói székeket, de addig el kell menni kertet ásni, fát hasogatni, takarítni, napi 5000-et meg lehet keresni, és nem kell szégyenszemre a szülőktől kéregetni.
2012. ápr. 24. 19:55
 6/29 anonim ***** válasza:
68%

és sajnos 10ezer fttal elfizettem magam múlt héten és hát azt a pénzt szántam erre a hétre, de így nincs semmi :(

A csaj bszta el nem veszed észre?

2012. ápr. 24. 19:57
 7/29 anonim ***** válasza:
93%

Vegyél 2-3 kg krumplit, 3-4 fej vöröshagymát, egy darab szalonnát, aminek ki tudod sütni a zsírját, abból most tudsz főzni, meg lesz egy kis töpörtőd is. A többi pénzt egyelőre hagyd meg kenyérre. 100-as boltban kb. 160-ért tudsz vásárolni "4 tojásos száraztésztát". No nem a legjobb minőség, de ahogy felénk mondják: egyszer meg lehet enni, másodjára egye meg a kutya! :))

Ezekből már tudsz főzni paprikás-krumplit, krumplis tésztát, esetleg krumplis tarhonyát.

A sertésmájból 1 kg. 500.- Ft, valamennyit talán még abból is tudsz venni resztelt májnak, rizzsel vagy főtt krumplival, esetleg pirított tarhonyával.

Egyébként amikor kifizetem a rezsi-számlákat, a maradék pénzemet elosztom 4-gyel, és ami kijön összeg, azt költhetem el hetente kajára, tisztító-szerre. És csak az van a pénztárcámban. Ha mégis belefutok valahol valami akciósba, és abból veszek kicsit többet, akkor is tudom, hogy a következő hetek keretéből mennyit kell visszavennem, hogy a pénzemnél maradjak.

Hidd el, egy heti keretösszeget sokkal könnyebb tartani, mint hó elején "bevásárolni" azzal, hogy majd jó lesz valamikor, és hó végén pedig itt állni pénz nélkül.

2012. ápr. 24. 19:57
 8/29 A kérdező kommentje:
én vagyok a lány, és a párom is dolgozik, nem mondtam h nem :)
2012. ápr. 24. 19:59
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy hülye vagyok!?

Én nem látom, hogy a kérdező azt írná, hogy a férj nem dolgozik!

Ti, akik ezt kifogásoljátok, hol olvastok ilyet?

2012. ápr. 24. 20:02
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok!

Megnyugodtam, nem véletlenül nem láttam olyat, ami miatt a többiek fel voltak háborodva.

2012. ápr. 24. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!