Ti hisztek a szellemekben vagy már találkoztatok is eggyel?
Lehet,hogy nem jó kategóriába írtam,ezért bocsánat.Na,mi a válasz? Kíváncsi vagyok rá.És ha találkoztál szellemmel milyen volt,mi történt?
(Csak normális válaszokat kérnék,mert nem buggyantam meg,csak kíváncsi vagyok.!!!!!!!) megértését köszönöm.
Szellemek természetesen léteznek, de jobb dolguk is van, mint velük bratyizni. Komolyan mondom: léteznek, gyakran itt járkálnak közöttünk, de nem mutatkoznak és ritkán lépnek kapcsolatba velünk, mert miért tennék.
Nem találkoztam még soha szellemmel. Ahogy az emberek 99%-a.
én magam részéről nem találkoztam eggyel sem, de a férjem többször mesélte, hogy "emberek" ültek az ágya szélére, és szól is hozzájuk, de nem válaszoltak vissza. Egyik sem volt ismerőse. Majd a mennyezet felé felszálltak, eltűntek.
Mindezt elmondta a munkatársaimnak, és egy kollégám mondta, hogy ilyent az ő nagypapája is mesélt neki, ők Kolozsváron élnek, mi meg Budapesten.
Persze hogy találkoztam már szellemmel!Épp hogy csak új suliba kerültem,első tanítási órán egy hófehér nő jött a terembe.Hangja halk,rekedt.Szeme nagy,ijesztő,"gülü".
Óra végén közelebb mentem hozzá,és olyan valószínűtlen volt.
Lehet hogy csak a sok púder?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!