Holnap jönnek hozzánk egy ingyenes próbatakarításra, és ma tudtam meg a barátnőmtől, hogy ez egy méregdrága (600 ezres) porszívó, és majd rá akarnak beszélni, hogy vegyem meg... :(
Nekem a hölgy telefonba azt mondta, (a telefonszámomat egy ismerősömtől kapta, akinél szintén takarítottak, csak őt nem érem el), hogy tesztelik a porszívót, és a végén véleményt kell mondanom, amit médiákba akarnak majd prezentálni... szó sem volt arról, hogy rám akarják majd tukmálni a porszívójukat...
Találkoztatok már ilyen ügynökkel?
2009. dec. 10. 16:01
1/7 anonim válasza:
Hozzánk jött egy kb. 7-8 éve..akkor 200 ezerbe került egy ilyen porszívó, és mi végül vettünk egyet.
Nagyon meg vagyunk vele elégedve azóta is, semmi baja nem volt soha, hihetetlenül jó és hatékony, a porzsákot pedig mindig küldik hozzá postán.
2009. dec. 10. 16:28
2/7 anonim válasza:
Engem pontt ma hívtak, hogy a gőzborotvát szeretnék bemutatni és a véleményemet kérik. Mivel éppen aktuális a kanapé kitisztítása, kértem a bemutatót, de tisztáztuk, hogy az egész garnitúrát tisztítsa ki. És ha ideér akkor is, megkérdezem a félreértés elkerülése végét, ha ezt nem vállalja akkkor kirakom a porszívójával együtt.
Termélszetesen az a célja a takarításnak, hogy vásárolj.
2009. dec. 10. 17:59
3/7 anonim válasza:
Szia.Kb.600ezer!? Jól fel ment az ára.10 éve vettünk ilyen porszivót ügynöktől.Tartott bemutatót is.Akkor kb 200000 ft-ba került.Persze részletfizetéssel.Müködik még most is de a kapcsoloja elromlott már.Lehet még venni hozzá kiegészítőket tartozékokat is.Sajnos a porzsákok már elfogytak és nem tudom honnan rendelhetek újat,mert időközben sajnos a címük elkallódott.Ha egy címet küldene valaki azt megköszönném meg akkor már a kapcsolót is megcsináltatnám ha már egyszer kiadtam ennyi pénzt egy ilyen pórszívóért.(Na persze nem nagyon dicsekszem vele.)De ennyi idő után a magánvéleményem az hogy ennyi pénz egy pórszívóért sok.Mi az alapgépet vettük meg extra tartozékok nélkül.Igy olyan szerintem mint akármelyik másik porszivó.Nem látok köztük nagy különbséget.Lehet hozzá venni olyan porszívó fejet ami ugy müködik mint egy poroló.Felveri a port a padlószönyegből és egyből beszívja.Sőt még lámpa is van rajta.Az tényleg jó.Van még mellette másik két egyszerübb (olcsobb) porszivónk is ami szintén jól szív.Azokat is használjuk.Végül is a véleményem az ha sok pénzed van ilyesmire akkor vedd meg.De ha érdekel akkor eladom az enyimet lényegesen olcsobban.
2009. dec. 10. 18:15
4/7 anonim válasza:
Az előző válaszhoz irnám hogy pont igy néz ki a porszivónk mint itt a képen és itt megvan a címük is. [link]
2009. dec. 10. 18:25
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :)
Háát, pénzünk még tán lenne is rá, de én felesleges pénzkidobásnak tartok egy porszívóért ennyit... én 20 ezernél többet nem adnék egy porszívóért (akármit is tud!). Atkák nem érdekelnek különösebben, allergiánk szerencsére nincs... Asszem lemondom, mert vásárolni biztos nem akarok.
2009. dec. 10. 22:02
6/7 anonim válasza:
Mi vettünk már a hapsi nagyon jó előadást tartott,igaz drága,de nagyon megéri az árát olyan tyűűűs szerkezet,olyan gyönyörű tiszta a szőnyeg és van hozzá még maszírozó is,bár azt nem használjuk. A szőnyeggel csodát művelt.
2009. dec. 10. 23:44
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom lányok, de nekem a kölcsönzőből 3 ezerért kikölcsönzött gép is csodát művel a szőnyegekkel. :) (és évente kétszer szoktam kihozni, és végigcsinálom vele az egész lakást).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!