Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Valóban emelkedik a víz díja?

Valóban emelkedik a víz díja?

Figyelt kérdés

Ismerősöktől hallottam, hogy ha minden igaz hamarosan emelkedik a víz köbméterenkénti díja azokon a területeken is, ahol nincs csatorna (csak emésztő). Információim szerint ugyan úgy felszámolásra fog kerülni a csatorna díja a nem közművesített területeken is. Tud erről valaki bővebben valamit?

Köszönöm a választ!

2012. márc. 25. 20:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Erről még nem hallottam.A mi városunkban az idei évtől nem helyben határozzák meg a vízdíj összegét,hanem a Minisztériumban. Ez eléggé felháborító. De már semmin nem csodálkozom,ha a pénz lenyúlásáról van szó.
2012. márc. 25. 21:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ. Én a XXI. kerületben lakok, jelenleg nem fizetek csatorna díjat - ugyanis nincs. Remélem ez utén sem kell, ugyanis a "szippantás" ez után is kell majd - remélem nem kell a nem létező csatorna után is fizetnem.
2012. márc. 25. 21:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Nagymaroson 10x-re növekszik a talajterhelési díj. Mi sem vagyunk a csatornára kötve. 1 köbméter víz 3600 ft. lesz jövőre.
2012. márc. 25. 21:16
 4/12 A kérdező kommentje:
Ez vicc?
2012. márc. 25. 21:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Sajnos nem vicc. Olvasd el Nagymaros honlapján. Én is megdöbbentem.
2012. márc. 25. 21:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Atya ég! Mi van itt??? Ez hihetetlen! :(
2012. márc. 25. 21:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Elolvastad?
2012. márc. 25. 22:03
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen, átfutottam rajta. Ez hihetetlen számomra. Lassan a levegőért is fizetni kell?! Nem jutok szóhoz.
2012. márc. 25. 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:

A talajterhelési díjat csak annak kell megfizetnie, aki csatornázott területen lakik, de nincs rákötve a csatornára.

Azaz aggódni nem kell, ki lehet kerülni egy egyszerű rákötéssel, már ha van rá mód.

2012. márc. 25. 22:38
 10/12 anonim ***** válasza:

Egyébként meg az akinek fizetnie kell a talajterhelési díjat (azaz ráköthetne csatornára) ne nyavajogjon! Nekem (még) nincs lehetőségem rákötni, talán jövőre kezdik építeni.

1-1,5 havonta kell szippantatnom, 12m3/28000 Ft áron, azaz én a talajterhelési díj helyett büntetve vagyok 2334 Ft/m3 szennyvízdíjjal.

Igenis aki érintett, fizessen 3600Ft/m3 talajterhelést!!! Megérdemli!

2012. márc. 25. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!