Valóban emelkedik a víz díja?
Ismerősöktől hallottam, hogy ha minden igaz hamarosan emelkedik a víz köbméterenkénti díja azokon a területeken is, ahol nincs csatorna (csak emésztő). Információim szerint ugyan úgy felszámolásra fog kerülni a csatorna díja a nem közművesített területeken is. Tud erről valaki bővebben valamit?
Köszönöm a választ!
A talajterhelési díjat csak annak kell megfizetnie, aki csatornázott területen lakik, de nincs rákötve a csatornára.
Azaz aggódni nem kell, ki lehet kerülni egy egyszerű rákötéssel, már ha van rá mód.
Egyébként meg az akinek fizetnie kell a talajterhelési díjat (azaz ráköthetne csatornára) ne nyavajogjon! Nekem (még) nincs lehetőségem rákötni, talán jövőre kezdik építeni.
1-1,5 havonta kell szippantatnom, 12m3/28000 Ft áron, azaz én a talajterhelési díj helyett büntetve vagyok 2334 Ft/m3 szennyvízdíjjal.
Igenis aki érintett, fizessen 3600Ft/m3 talajterhelést!!! Megérdemli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!