Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Albérleti kérdés? (többi lent)

Albérleti kérdés? (többi lent)

Figyelt kérdés
1éve úgyanabban az albérletben élek a párommal és a 3éves fiammal.Sajnos a tulaj 2-3havonta megbolondul és kiakar rakni minket ok nélkül.Most is éppen ez van,de tegnap voltam nála és félig rendezni tudtam a rezsi tartozásunkat.Beírattam a gyereket az oviba,de úgy néz ki feleslegessen.Belefáradtam abba,hogy 2-3havonta a tulaj ezzel jön és így ugymond nem lehet előre tervezni.Ti mit csinálnátok?Elköltöznétek máshova ahol nyugisabb a tulaj?És pláne,ha van gyereked nem akarnád állandóan ki és beíratni az oviba.Mert én ezt nem akarom
2012. márc. 22. 10:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Vagy tán a boltban is csak a számla felét fizeted ki?
2012. márc. 22. 13:42
 12/13 anonim ***** válasza:

gondolj bele. van egy halom bérlő, aki rendesen tud fizetni, seperc alatt talál helyettetek másikat.

vagy kifizeted a számlákat rendesen, vagy keressetek olcsóbb albit, ahol ki tudjátok gazdálkodni a költségeket.

nekem is ki van adva a lakásom, és benne van a szerződésben, h mi a fizetési határidő, ha ezt nem tudja tartani a bérlő, akkor a következő hónapban elbúcsúzunk egymástól.

örülj, h kiadták a lakást, úgy, hogy gyereketek van, sok tulaj csak egyedülállónak vagy diáknak adja ki szívesen a lakást.

2012. márc. 22. 19:23
 13/13 Lora1328 válasza:
Szerintem költözzetek el :/
2012. márc. 28. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!