Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Albérleti kérdés? (többi lent)

Albérleti kérdés? (többi lent)

Figyelt kérdés
1éve úgyanabban az albérletben élek a párommal és a 3éves fiammal.Sajnos a tulaj 2-3havonta megbolondul és kiakar rakni minket ok nélkül.Most is éppen ez van,de tegnap voltam nála és félig rendezni tudtam a rezsi tartozásunkat.Beírattam a gyereket az oviba,de úgy néz ki feleslegessen.Belefáradtam abba,hogy 2-3havonta a tulaj ezzel jön és így ugymond nem lehet előre tervezni.Ti mit csinálnátok?Elköltöznétek máshova ahol nyugisabb a tulaj?És pláne,ha van gyereked nem akarnád állandóan ki és beíratni az oviba.Mert én ezt nem akarom
2012. márc. 22. 10:57
1 2
 1/13 anonim válasza:
46%

"Félig rendezni tudtam a rezsi tartozásom" Nem csoda ha ki akar tenni. Tudod mekkora baj tud abból kerekedni ha nincs fizetve a rezsi? A szolgáltatók rányomják a lakásra a jelzálogot, aztán ha akkora mennyiségű a tartozás akkor elárverezik.. Az nem a te károd hanem a tulajé. Egyértelmű hogy kiakad...

"Egy lakástulaj"

2012. márc. 22. 11:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha 2-3 havonta azzal fenyeget, hogy kirak benneteket, akkor az azt jelenti, hogy 2-3 havonta megcsúsztok a rezsivel, vagy a lakbérrel.

Te az ő helyében mit tennél? Őszintén nézz a lelkedbe!

2012. márc. 22. 11:24
 3/13 anonim ***** válasza:
72%

Ezek szerint nem csak úgy "megbolondul" a tulaj,hanem ti nem fizettek időben,akkor mégis mit vársz?!

Mi is albérletben lakunk,kis babával,de minket még nem akartak kitenni sehonnan,mindig időben befizetünk minden számlát,ez a legfontosabb.

2012. márc. 22. 11:31
 4/13 anonim ***** válasza:
46%
Még te vagy felháborodva? Ha nem fizetsz, mit csodálkozol? -.-'
2012. márc. 22. 11:39
 5/13 kovpet ***** válasza:
Furcsák az emberek... :)
2012. márc. 22. 11:49
 6/13 anonim ***** válasza:
46%
Érdekes mi 1,5 éve élünk albérletben, és mivel rendezzük mindig időben a számlákat, így a tulajt csak akkor látjuk,ha elromlik valami és a saját pénzén megjavítattja.
2012. márc. 22. 11:51
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit kell bunkózni.Ha nincs tartózásunk akkor is ki akar rakni.
2012. márc. 22. 12:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg megbízhatatlan bérlőknek tart. Neki a lakása foroghat kockán a tartozásaitok miatt, és a jelek szerint nem bízhat abban, hogy ezentúl rendesen fogtok fizetni.
2012. márc. 22. 13:19
 9/13 anonim ***** válasza:

"Nem tudom mit kell bunkózni.2

Itt senki sem "bunkózott". Mindenki tisztességesen leírta a véleményét és a válaszokból úgy látom, hogy elég egyértelmű, itt nem nektek van igazatok. A bérbeadó a saját érdekeit védi és nem hajlandó fizetni vagy akár megfinanszírozni a ti tartozásaitokat. Ki akar titeket tenni (szerintem jogosan) és megbízható, mindig rendesen fizető albérlőket keresni.

Nézz mélyen magadba, te az ő helyében nem ezt tennéd? Tetszene, ha a bérlőid hónapokig tartoznának neked?

2012. márc. 22. 13:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Bunkózás? Már a második fizetés késésnél kiraktalak volna titeket. Mi az, hogy félig rendezni rezsit? Az teljesen kell. Vagy kapcsolják ki az áramot?
2012. márc. 22. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!