Albérleti kérdés? (többi lent)
"Félig rendezni tudtam a rezsi tartozásom" Nem csoda ha ki akar tenni. Tudod mekkora baj tud abból kerekedni ha nincs fizetve a rezsi? A szolgáltatók rányomják a lakásra a jelzálogot, aztán ha akkora mennyiségű a tartozás akkor elárverezik.. Az nem a te károd hanem a tulajé. Egyértelmű hogy kiakad...
"Egy lakástulaj"
Ha 2-3 havonta azzal fenyeget, hogy kirak benneteket, akkor az azt jelenti, hogy 2-3 havonta megcsúsztok a rezsivel, vagy a lakbérrel.
Te az ő helyében mit tennél? Őszintén nézz a lelkedbe!
Ezek szerint nem csak úgy "megbolondul" a tulaj,hanem ti nem fizettek időben,akkor mégis mit vársz?!
Mi is albérletben lakunk,kis babával,de minket még nem akartak kitenni sehonnan,mindig időben befizetünk minden számlát,ez a legfontosabb.
"Nem tudom mit kell bunkózni.2
Itt senki sem "bunkózott". Mindenki tisztességesen leírta a véleményét és a válaszokból úgy látom, hogy elég egyértelmű, itt nem nektek van igazatok. A bérbeadó a saját érdekeit védi és nem hajlandó fizetni vagy akár megfinanszírozni a ti tartozásaitokat. Ki akar titeket tenni (szerintem jogosan) és megbízható, mindig rendesen fizető albérlőket keresni.
Nézz mélyen magadba, te az ő helyében nem ezt tennéd? Tetszene, ha a bérlőid hónapokig tartoznának neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!