Olyan helyet keresek Budapesten és akörül, ahol nincsenek, vagy csak néhány normális cigány család van. LÉTEZIK ILYEN?
5 és 2 éves fiaimmal és párommal a IX. kerületből szeretnék kiköltözni valahova külső kerületbe családi házba, esetleg agglomerációba, de CSAK olyat keresek ahol nincsenek, vagy csak néhány normális cigány család van.
Mivel soroksáron (23.) dolgozom, így ami Felmerült eddig: XXIII, XX, XXI, XIX, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyál, Alsónémedi, Szigethalom, Halásztelek, Felsőpakony, Tököl...de más területek is érdekesek lehetnek Budapest körül még ha nem is a XXIII. közelében vannak.
A Budai luxus kerületek nem játszanak. Nem fér bele a keretbe.
Tökölön lakom, nincsenek cigányok. Most készülök eladni családi házamat, 1300nm-es kerttel (korábban a IX. ben laktam én is néhány évig). itt születtem, és szeretnék is itt maradni, mert csendes, nyugodt kisváros.
Ha érdekel, írj privit.
Bár nem jött sok, de azért köszönöm a válaszokat. Kivéve az elsőt.
"Ha nem változom meg"???"
Nyilván én és a gyerekeim kötöttem bele eddig is minden cigányba és én szedettem le a nagyobbikkal a nem is olyan márkás tornacípőt a játszótéren, hogy "jó lesz majd öcsémnek"... és még sorolhatnám kedves ítélkező aki biztos nem a IX. kerületben laksz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!