Élnétek itt kisgyerekekkel?
Lehetőségünk adódott párommal, hogy a szülővárosa közelében lévő tanyára költözzünk. A telket szinte ingyen megkapjuk, "csak" a házat kellene felépíteni. A linkelt képet az interneten találtam, teljesen beleszerettem. Hasonló stílusú házat szeretnék (persze sokkal kisebb is elég lenne nekünk)
Egy kicsit félek, hogy ha kiköltözünk, nagyon megváltozik az életünk. A telekre kiépített út vezet, de így is később érne el a segítség baj esetén. A város autóval 5 perc, tényleg nincs messze, de hosszú időre terveznék és szeritnem a gyerekeknek is problémás lenne az iskolába járás. (Biciklivel 15 percre van)
A férjem vidéki, ő ért a kertészkedéshez, gazdálkodáshoz, viszont nekem eddig nem sok dolgom volt a kapával. Félek, hogy túl nagy váltás lenne.
Viszont a másik variáció, egy 2 és fél szobás társasházi lakás a központban, viszont akkor meg kertünk nem lenne.
Még egy kérdésem lenn: Tudom, hogy sok mindentől függ, de mennyibe kerülhet egy hasonló stílusú, kisebb ház felépítése? (Villany, víz van a telken)
szép házikó,gyereknek j játszótér,nincs szmog,stb stb
De én belepusztulnék a semmi közepén lakásba,rettegek az állatoktól,egy nyamvadt kaktuszt is kipusztitok 3 hét alatt,nekem kell a fél percre levő bolt,tömegközlekedés 3 percente,tömeg,zsivaly,stb...
tehát kinek mi...
Gyönyörű az általad linkelt ház, én kihasználnám a lehetőséget : ) Az a 15 perc biciklizés, jót is fog neki tenni:) Én azt hiszem ki használnám, mint mondtad majdnem ingyen, szinte a nyakatokba hullott egy ilyen jó lehetőség :) Én elfogadnám egyből:) A kapa meg majd akkor fog jól állni a kezedben, ha már belegyakorolsz. Semmi nem megy egyszerre, aki soha nem tanul angolt, és kimegy külföldre, az is megtanul:)
Az, hogy mennyibe kerül a felépítése egy kisebb háznak, hát nem tudom, nem olcsó az biztos, de megérné szerintem
Tényleg gyönyörű a ház, de sajnos ez sosem lesz a miénk, csak rátaláltam a neten. A mi telkünkön jelenleg csak egy tó és egy régi roskadt ház van, azt bontanánk le, és a helyére szeretnék valami hasonló stílusút, mint a képen.
A bolton én is gondolkoztam, nameg ha már nagyobban lesznek a gyerekek, és szórakozni szeretnének menni. Csak nem mehetnek gyalog..
házépítést minimum 20millióval kezd el, akkor talán nem marad félkész.
ha te bírsz ott lakni, akkor vágj bele nyugodtan.
Én nem mennék.
nagyon magányos lennél sztem. nincs szomszéd, nincs senki a közelben. ha a gyerekek nyáron átmennének a kis barátaikhoz, akkor vagy bringával mehetnének vagy neked kéne hozni-vinni őket, ami nem biztos, hogy belefér az idődbe munka mellett.
kert nélkül is fel lehet nőni, sokan megtették már ezelőtt is, és semmi bajuk nem lett :D
én iszonyatosan félnék egyedül éjszaka egy ilyen kültelki tanyán.
a városi lakásból még mindig kiköltözhettek tanyára, ha mégsem jönne be, könnyebb is eladni. mit gondolsz miért kapjátok ingyen a tanyát? gondolom másnak nem nagyon kell, mert belegondoltak, hogy itt azért nem olyan romantikus az élet, ahogy azt a filmekben látjuk.
lehet a nagyvárosi lány beszél belőlem, nekem is szükségem van arra a kevés zajra, életre, közlekedésre, amit előttem már megírtak. jó azért, ha van a közelben bolt, orvos, gyógyszertár.
egyébként mennyi idősek a gyerekek? rájuk is érdemes gondolni, hiszen ők sem lesznek örökké kicsik, mi van ha szeretnének menni sportolni, bulizni később? nem viheted őket állandóan kocsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!