Könnyűszerkezetesben élők, nálatok is fikáznak a téglaházasok?
Nem értem őket. Én nagyon nagyon jól érzem magam, a tavaly épült új, saját magam tervezte könnyűszerkezetes családi házamban.
A ház téglából épül. Elviszi a szél. - mondogatják.
Több millió svédnek, amerikainak, finnek ( nem gerendáról van szó) jók? Immáron évtizedek óta. Ők nem finnyognak, ahol az épületek több, mint 75%-a könnyűszerkezetes? Ja és az időjárásuk is zordabb.
Meg, hogy majd a gyermekemnek nem fog kelleni, ha elpatkolok. Nekem sem kellett a szüleimé. Ki akarna az anyja meg az apja 50 éves házában lakni. Örül majd a jó fekvésű teleknek és épít rajta olyat, amilyen neki tetszik.
Akik meg az egész életüket panelban élik le, bújjanak el jó mélyre?
Csak én látom így?
Igen. Az ácsaink és kőműveseink mondták ( kőműves, ha figyeltél, tisztelt válaszadó) , hogy amikor ők is kérdezik a téglásokat, hogy miért tégla, az a válasz, hogy csak.
Ph.
azért csak , mert minden érvükre van viszont érv, és a kontra, már nem kontra.
Nos a válaszoddal is ennyit tudok kezdeni.
Ennyi.
Bocs, de miért kezdtél el itt kötekedni??
Feltettél egy kérdést, valaki válaszolt rá teljesen normális modorban, erre rögtön felfújtad magad!
Mire vagy kíváncsi? Miért vagy ilyen ideges? Beszéld meg azzal, akik fikázzák a házadat!
Köszönöm a kérdésemre feltett adkevát választ. ez sem ér semmit.
Te húztad fel magad, teljesen feleslegesen és alaptalanul.
Én azon történetesen, hogy nem a kérdésemre válaszoltak.
Nem kell ide kapcsolódni a fórumra, ha oktatgatni akarsz.
Aki veszi a kérdésemet és az én cipőmben jár az érteni fogja és válaszol.
Te idegbeteg vagy, nem vitás. Felőlem speciel olyan házban laksz, amilyenben akarsz.
Remélem, kapsz adekvát választ is a kérdésedre (melyben azért cselesen elrejtetted a remélt választ is.)
Bocs, csak bántja az igazságérzetemet, hogy belekötöttél az első válaszolóba, aki egy szó rosszat nem írt neked.
Abszolút látszik, hogy vitát akartál kezdeményezni.
Egyébként azért néztem rá a kérdésedre, mert pár éve mi is gondolkoztunk könnyűszerkezetesen (most téglában lakunk, és jól érezzük magunkat), de felháborított a reakciód, és most is ugyanez a véleményem.
Egyébként ha jól érzed magad a házadban, nem tök mindegy, hogy mások mit mondanak???
én első
Ezt kérdezted:
"Könnyűszerkezetesben élők, nálatok is fikáznak a téglaházasok?.....
Csak én látom így?"
Mi a bajod a válaszommal? Tőlem olyan házban laksz amiben akarsz.
ÉN nem fikázlak, te viszont minősíthetetlen stílusban csapkodsz itt jobbra-balra.
Valami bajod van? Stressz? Kielégítetlenség? Vagy csak éhes vagy? Menj aludni, talán megnyugtat.
tégla>beton
tégla>könnyűszerkezet
Ez rangkülönbség. Olyasmi, mint az, hogy a Citroën előkelőbb a Renaultnál még akkor is, ha rosszabb (pl. mert sokba kerül a szervizelése).
A tégla rangosabb és kész. De nem kötelező fontosnak tartani ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!