Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Könnyűszerkezetesben élők,...

Könnyűszerkezetesben élők, nálatok is fikáznak a téglaházasok?

Figyelt kérdés

Nem értem őket. Én nagyon nagyon jól érzem magam, a tavaly épült új, saját magam tervezte könnyűszerkezetes családi házamban.

A ház téglából épül. Elviszi a szél. - mondogatják.

Több millió svédnek, amerikainak, finnek ( nem gerendáról van szó) jók? Immáron évtizedek óta. Ők nem finnyognak, ahol az épületek több, mint 75%-a könnyűszerkezetes? Ja és az időjárásuk is zordabb.

Meg, hogy majd a gyermekemnek nem fog kelleni, ha elpatkolok. Nekem sem kellett a szüleimé. Ki akarna az anyja meg az apja 50 éves házában lakni. Örül majd a jó fekvésű teleknek és épít rajta olyat, amilyen neki tetszik.

Akik meg az egész életüket panelban élik le, bújjanak el jó mélyre?

Csak én látom így?

2009. jún. 5. 22:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
65%
Nem fikázlak, de én nem költöznék könnyűszerkezetesbe. Ennyi.
2009. jún. 5. 22:27
 2/26 A kérdező kommentje:

Igen. Az ácsaink és kőműveseink mondták ( kőműves, ha figyeltél, tisztelt válaszadó) , hogy amikor ők is kérdezik a téglásokat, hogy miért tégla, az a válasz, hogy csak.

Ph.

azért csak , mert minden érvükre van viszont érv, és a kontra, már nem kontra.

Nos a válaszoddal is ennyit tudok kezdeni.

Ennyi.

2009. jún. 5. 22:32
 3/26 anonim ***** válasza:
57%

Bocs, de miért kezdtél el itt kötekedni??

Feltettél egy kérdést, valaki válaszolt rá teljesen normális modorban, erre rögtön felfújtad magad!

Mire vagy kíváncsi? Miért vagy ilyen ideges? Beszéld meg azzal, akik fikázzák a házadat!

2009. jún. 5. 22:42
 4/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kérdésemre feltett adkevát választ. ez sem ér semmit.

Te húztad fel magad, teljesen feleslegesen és alaptalanul.

Én azon történetesen, hogy nem a kérdésemre válaszoltak.

Nem kell ide kapcsolódni a fórumra, ha oktatgatni akarsz.

Aki veszi a kérdésemet és az én cipőmben jár az érteni fogja és válaszol.

2009. jún. 5. 22:44
 5/26 anonim ***** válasza:
69%

Te idegbeteg vagy, nem vitás. Felőlem speciel olyan házban laksz, amilyenben akarsz.

Remélem, kapsz adekvát választ is a kérdésedre (melyben azért cselesen elrejtetted a remélt választ is.)

2009. jún. 5. 22:50
 6/26 A kérdező kommentje:
Légyszíves menj innen!
2009. jún. 5. 22:51
 7/26 anonim ***** válasza:
87%

Bocs, csak bántja az igazságérzetemet, hogy belekötöttél az első válaszolóba, aki egy szó rosszat nem írt neked.

Abszolút látszik, hogy vitát akartál kezdeményezni.

Egyébként azért néztem rá a kérdésedre, mert pár éve mi is gondolkoztunk könnyűszerkezetesen (most téglában lakunk, és jól érezzük magunkat), de felháborított a reakciód, és most is ugyanez a véleményem.

Egyébként ha jól érzed magad a házadban, nem tök mindegy, hogy mások mit mondanak???

2009. jún. 5. 22:56
 8/26 anonim ***** válasza:
91%
Én szivesen lakom az apám és anyám nem 50, hanem annál is több éves parasztházában. Vályog vagy vájogtéglás, döngölt padlós igazi régimódi parasztház. Nem fikázom a könnyűszerkezeteset, mert nem ismerem. Nem laktam olyanban, de innen nem költöznék ki semmilyen másik ház kedvéért. Szeretem és kész. Te meg a tiédet szereted. Ennyi.
2009. jún. 5. 23:05
 9/26 anonim ***** válasza:
87%

én első

Ezt kérdezted:

"Könnyűszerkezetesben élők, nálatok is fikáznak a téglaházasok?.....

Csak én látom így?"

Mi a bajod a válaszommal? Tőlem olyan házban laksz amiben akarsz.

ÉN nem fikázlak, te viszont minősíthetetlen stílusban csapkodsz itt jobbra-balra.

Valami bajod van? Stressz? Kielégítetlenség? Vagy csak éhes vagy? Menj aludni, talán megnyugtat.

2009. jún. 5. 23:24
 10/26 anonim ***** válasza:
76%

tégla>beton

tégla>könnyűszerkezet

Ez rangkülönbség. Olyasmi, mint az, hogy a Citroën előkelőbb a Renaultnál még akkor is, ha rosszabb (pl. mert sokba kerül a szervizelése).

A tégla rangosabb és kész. De nem kötelező fontosnak tartani ezt.

2009. jún. 6. 05:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!