Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akinek 5-6ezer ft körül van a...

Akinek 5-6ezer ft körül van a villanyszámlája, az hogyan csinálja?

Figyelt kérdés
Mennyit tartózkodsz otthon, milyen, mennyi elektromos készüléked van, mennyit használod őket, hányan laktok...? Amit csak tudunk áramtalanítunk mikor nem használjuk, de nem akar csökkenni a számla végösszege. Ami a leg furcsább, nincs külömbség a téli és nyári hónapok fogyasztása között. Mikor kevesebbet voltunk itthon mint az utóbbi hónapokban, akkor sem volt kevesebb a fizetendő összeg. Egyszerűen nem tudom mit csinálhatnánk még. Talán 2000-rel ha kevesebb volt a számla mikor kevesebbet mentek a számítógépek. A férjem is és én is dolgoztunk, most pedig csak én dolgozok sajna, és már csak négy órában. A felszabadult időt ebben a hidegben pedig leginkább netezéssel töltjük. Tehát gondolhatjátok, mennyivel többet mennek a számítógépek. Akkoriban volt 10ezer, mostanában 12ezer. Pedig régebben csak esténként voltak bekapcsolva pár órára. Passzolok. A tv mennyit fogyaszthat? Mert csak erre a kettőre tudtam idáig gondolni, mint sokat fogyasztók, de a tapasztalat azt mutatja, hogy nem is annyira bűnösök mint gondoltam. Villanyt csak akkor kapcsolunk mikor muszály, és csak egy kombihűtőnk van. A mikró sokat fogyaszt? Naponta 1-2 alkalommal melegítünk benne kaját és kávét. Ja, és ketten vagyunk.

2012. febr. 11. 13:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
50nm2-es lakásban lakunk hárman.Én és a lányom majdnem egésznap itthon vagyunk,így a tv és a laptop kb. állandóan megy. Van nagyképernyős tv,mosógép,hütő,fagyasztó,mikró,kávéfőző. Energiatakarékos égőt használunk a szobákban. 5000-6000ft a számlánk havonta.
2012. febr. 13. 10:38
 22/22 anonim ***** válasza:

4-5 ezer körül van,ebből a hűtőm 2500-öt eszik,régi fajta.

Ezen kivül heti 1x megy mosógép,néha mikró,asztali gép napi 2-3 órát,villany 1 energiatakarékos megy csak sokat.

2012. febr. 13. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!