Mit tudok csinálni a tulajjal?
Figyelt kérdés
Folyamatosan bejárkál,ma is benn volt és a legnagyobb hidegben kizárta szándékosan a kutyámat.
Eléggé összeveszett velünk telefonon,hétvégén jönnek személyesen is.Van két hónap felmondási idő a szerződés szerint,de állítólag ha ő azt mondja,hogy nem megfelelően használtuk a lakást azonnal felbonthatja azt?
Jól tudom,hogy ilyen hidegben nem rakhat ki minket?Kéne egy-két hét,mire találunk lakást....
2012. febr. 3. 18:02
11/17 anonim válasza:
Olyan nincs. Akkor lelakjátok. A kauciót azért teszitek le, hogyha valami sérülés esik a házon: leveritek a vakolatot, felgyújtjátok a padlószőnyeget, akkor abból lehessen javítani. Vannak dolgok amiket szerződésbe leírva se lehet betartatni.
Be vagytok jelentve adózási szempontból? Mert ha nem, ütőkártya van a kezetekben.
12/17 A kérdező kommentje:
Tartózkodásira be vagyunk,de számlát sosem adott,hogy fizettünk neki,és lehet azt mondja majd,hogy nem fizettünk....Félek ,hogy ilyet csinál,mert nagyon meg van zakkanva....
2012. febr. 3. 20:20
13/17 anonim válasza:
Ne legyél ilyen nyuszi. Neked ugyanolyan jogaid vannak, mint neki. Azért mert övé a lakás semmivel nem állhat feletted, nem tarthat sakkban.
14/17 anonim válasza:
Néhány tulaj nagyon durva. A miénk december elsején rakott ki minket és kikötötték a gázt is, mert hiába szóltam, hogy nem jönnek a számlák nem intézett semmit (nem volt a nevére íratva a gázóra) kisgyerekkel két napom volt lakást találni és még utána is fenyegető smsekkel bombáz és próbál lejáratni a munkahelyemen, hogy nem fizettem neki semmit pedig ez nem így van. Mindent megkapott és még mindig perrel fenyeget. Gusztustalan emberek vannak.
15/17 A kérdező kommentje:
Hát most utána néztem 1-2 dolognak és tanácsot kértem egy ügyvéd ismerősömtől.Nagyon úgy néz ki,hogy én fenyegetőzhetnék perrel,hiszen a hirdetésben nem volt kikötés a kutyával kapcsolatban,és a szóbeli megállapodás is megállapodásnak számít.Az ügyvég szerint ez diszkrimináció,a bejárkálás meg magánlaksértés...Természetesen nem akarom,hogy elfajuljanak a dolgok.Nyugodtan akarom megbeszélni velük a dolgokat,remélem sikerül majd...
2012. febr. 4. 14:46
16/17 anonim válasza:
Miért ne mehetne be a tulaj? Felejtsétek már el ezt a hülyeséget!Aki ezt írja, annak lövése sincs az egészről!Jogilag úgy van,hogy pl ha el akarja adni a lakást, köteles vagy beengedni még az érdeklődőket is!
17/17 anonim válasza:
Nem magánlaksértés. A tulaj bemehet ellenőrizni, hogy nem tesz-e kárt a bérlő a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!