Ti hányszor fürödtök egy héten sporoltok e a vizzel? Es mennyibe kerül kb 1 köbméter viz?
Én nem szégyellem, de kb kétnaponta zuhanyzok, akkor se órákig. Csak ha nagyon át vagyok fagyva, akkor szoktam kicsit hosszabb ideig engedni magamra a forró vizet. De minden reggel és este lezuhanyoztatom a fenekem, reggel nagydolog után, este meg csak a tisztaság kedvéért. És eszembe sem jutott még, hogy ez a víz spórolás miatt lenne. amikor dolgoztam persze minden nap zuhanyoztam, de most itthon vagyok gyesen. A gyerekek általában minden nap fürdenek, vagy zuhanyoznak. A férjem most Németországban dolgozik, egy helyi családnál lakik. És ott aztán nem divat a napi tisztálkodás. Hetente 1X, mégpedig szombaton zuhanyoznak. Pedig ők aztán büdösek lehetnek, mert mezőgazdasággal foglalkoznak. Sőt még alsóneműt se cserélnek naponta. Mióta ott van a férjem, azóta ő is csak 2 naponta zuhanyzik, mert hideg van. De minden este megmosdik a mosdókagyló fölött: láb, hajlatok stb. Itthon azért naponta zuhanyzott, mert fizikai minkát végez.
Ja, és a vízfogyasztásunk: negyedévente fizetünk kb 4000 Ft-ot. Amúgy mosogató gép van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!