Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van olyan fiú vagy lány...

Van olyan fiú vagy lány rajtam kívül, aki szereti a rendet és a tisztaságot? :S

Figyelt kérdés

Úgy nőttem fel, hogy körülöttem rend van és tisztaság, és nem igazán szeretem elviselni ennek az ellenkezőjét. Természetesen én is takarítok, nem vagyok ilyen nyafka csajszi, mindenfélét, és nem csak tessék-lássék módon.

De olyan, mintha ezzel tök egyedül lennék, nem csak a kamaszokhoz viszonyítva, de még 20 fölött se izgat ez senkit... Mármint akikkel eddig találkoztam.

Van olyan huszonéves fiú vagy lány, aki nem kap hányingert attól, ha mocsokban él? Akárkihez mentem, ott mindig hegyekbe állt a szennyes a földön, a padló ragadt mindenféle dzsuvától, és teljesen függetlenül attól, hogy fiú, lány, kollégium, vagy család... Nem értem.

Az emberek tényleg ennyire igénytelenek, vagy csak az én környezetem ilyen?

Vagy csak én vagyok túl finnyás? :S

20L

2012. jan. 2. 18:42
1 2
 11/15 anonim válasza:
A rend és a tisztaság jó, csak megcsinálni nem. Én is szeretem a rendet és a tisztaságot, de mással takaríttatok. (Szegény lakótársam :S) 20/F
2012. jan. 2. 18:52
 12/15 A kérdező kommentje:
Elolvastam a cikket, vicces. :D Azért nem ilyen vagyok. :D
2012. jan. 2. 19:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem vicc a cikk, hanem figyelmeztetés.
2012. jan. 3. 01:16
 14/15 anonim válasza:

Anyám rend- és tisztaságmániás. Lazán bejön a szobába, és elkezd az íróasztalon pakolni, mert nincs minden a helyén.

Persze, nem kell szutyokban élni, meg olyan hatalmas koszban, de én utálom az egészet, mert olyan mintha múzeumban élnék! Ha nincs minden a helyén, engem nem zavar, mert így találom meg a cuccaimat, és valahogy így kényelmesebben érzem magam.

2012. jan. 16. 17:25
 15/15 A kérdező kommentje:

Velem 3 szem morzsa miatt is ordítoznak... -.- (tényleg egyszer megszámoltam)

Nem erre gondoltam, hanem amikor TÉNYLEG minden tök gáz.

2012. jan. 16. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!