Van olyan fiú vagy lány rajtam kívül, aki szereti a rendet és a tisztaságot? :S
Úgy nőttem fel, hogy körülöttem rend van és tisztaság, és nem igazán szeretem elviselni ennek az ellenkezőjét. Természetesen én is takarítok, nem vagyok ilyen nyafka csajszi, mindenfélét, és nem csak tessék-lássék módon.
De olyan, mintha ezzel tök egyedül lennék, nem csak a kamaszokhoz viszonyítva, de még 20 fölött se izgat ez senkit... Mármint akikkel eddig találkoztam.
Van olyan huszonéves fiú vagy lány, aki nem kap hányingert attól, ha mocsokban él? Akárkihez mentem, ott mindig hegyekbe állt a szennyes a földön, a padló ragadt mindenféle dzsuvától, és teljesen függetlenül attól, hogy fiú, lány, kollégium, vagy család... Nem értem.
Az emberek tényleg ennyire igénytelenek, vagy csak az én környezetem ilyen?
Vagy csak én vagyok túl finnyás? :S
20L
Én imádom a rendet, de nem azt a rendet, ahol minden dolognak pontos helye van és csakis ott lehet. Szeretem a tisztaságot, de azt utálom, ha valahova elmegyek és ott le kell venni a cipőmet. Olyan helyre csak egyszer megyek.
Azért a takarítást is utálom!!!!!!!!
Ha jön a takarítónő, akkor én egész napra elhúzok otthonról.
"Az emberek tényleg ennyire igénytelenek, vagy csak az én környezetem ilyen?"
Nem. Hanem te leszel ilyen:
Nekem se okoz euforikus örömöt, hogy suvickolhatom a klotyót, félreértés ne essék... :D
Meg nem ragaszkodom ahhoz, hogy egy tárgy feltétlenül egy helyen legyen, csak azt nem értem, amikor látványosan igénytelen egy lakás, az hogy nem zavar valakit?
A cipős dolgot viszont nem értem, miért olyan nagy gáz, ha elmész vendégségbe és le kell venni a cipődet? :D Átmész a párodhoz, és még szex közben is inkább cipőben vagy? :D Vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!