Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt ez a lány?
barátnőm elmondta hogy hogy valamelyik barátnője nem tudom melyik néha mondogatja hogy nem illünk össze meg a fene tudja hogy mit mond még .Eleinte meg azt mondta hogy milyen aranyosak vagyunk együtt .
csak azt nem értem hogy én soha sem bántottam akkor miért kell ilyen szemét lennie ?
1. már a kérdésben is érződik h arra gyanakszol h bejössz annak a csajnak
2. ha a barátnőd nem akarna ezzel foglalkozni akkor nem beszélne erről, de elmondja úgyhogy szerintem szakításon gondolkozik
válassz
nem hiszem hogy szakításon gondolkozik mert azt mondta hogy ne foglalkozzak vele hogy mit mond mert öt nem érdekli
Csak nekem még is szúrja a szemem hogy a csaj ellenem magyaráz.
Na meg ilyet mond hogy nem boldog velem a barátnőm pedig ez egyáltalán nem igaz.
nem tudom mi lehet annak a csajnak a baja
"barátnőm elmondta hogy hogy valamelyik barátnője nem tudom melyik néha mondogatja hogy nem illünk össze"
Persze hogy mondogatja, hiszen a nők, ha a "barát"nőiknek párkapcsolata van, azt megpróbálják szétverni.
Ez nem szemétség, a nők egyszerűen így vannak beállítva (a nőket vetélytársnak tekintik, a férfiak közül pedig a foglaltakat vonzóbbnak tartják a nem foglaltaknál).
Viszont az, hogy a barátnőd egyáltalán megemlítette ezt az egészet, arra utal, hogy ingatag a helyzeted a barátnődnél, lehet, hogy szakítani fog veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!