Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt ez a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt ez a lány?

Figyelt kérdés

barátnőm elmondta hogy hogy valamelyik barátnője nem tudom melyik néha mondogatja hogy nem illünk össze meg a fene tudja hogy mit mond még .Eleinte meg azt mondta hogy milyen aranyosak vagyunk együtt .

csak azt nem értem hogy én soha sem bántottam akkor miért kell ilyen szemét lennie ?

2012. jan. 2. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Cseszi a csaj szemét, h a bnőjének van pasija neki meg nincs, és azt érzi korrektnek ha neki sincs akkor a bnőjének se legyen.
2012. jan. 2. 12:41
 2/7 anonim válasza:

1. már a kérdésben is érződik h arra gyanakszol h bejössz annak a csajnak

2. ha a barátnőd nem akarna ezzel foglalkozni akkor nem beszélne erről, de elmondja úgyhogy szerintem szakításon gondolkozik

válassz

2012. jan. 2. 12:41
 3/7 A kérdező kommentje:

nem hiszem hogy szakításon gondolkozik mert azt mondta hogy ne foglalkozzak vele hogy mit mond mert öt nem érdekli

Csak nekem még is szúrja a szemem hogy a csaj ellenem magyaráz.

Na meg ilyet mond hogy nem boldog velem a barátnőm pedig ez egyáltalán nem igaz.

nem tudom mi lehet annak a csajnak a baja

2012. jan. 2. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:

"barátnőm elmondta hogy hogy valamelyik barátnője nem tudom melyik néha mondogatja hogy nem illünk össze"

Persze hogy mondogatja, hiszen a nők, ha a "barát"nőiknek párkapcsolata van, azt megpróbálják szétverni.

Ez nem szemétség, a nők egyszerűen így vannak beállítva (a nőket vetélytársnak tekintik, a férfiak közül pedig a foglaltakat vonzóbbnak tartják a nem foglaltaknál).

Viszont az, hogy a barátnőd egyáltalán megemlítette ezt az egészet, arra utal, hogy ingatag a helyzeted a barátnődnél, lehet, hogy szakítani fog veled.

2012. jan. 2. 20:00
 5/7 A kérdező kommentje:
én is ezt gondolom hogy lehet lapátra kerülök de ö pont az ellenkezőjét mondja majd kiderül mi lesz
2012. jan. 2. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Nőknél egy kicsit sem számít, hogy mit mondanak, a lényeg az, hogy mit csinálnak. Természetesen ez a férfiakra is igaz.
2012. jan. 2. 20:12
 7/7 A kérdező kommentje:
na közben kifaggattam a barátnőjét állítólag a csaj csak irigy és azért mond ilyeneket
2012. jan. 2. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!