Van akit nem érdekel a karácsony, és fenyőfája sincs?
Figyelt kérdés
Engem speciel nem érdekel, és mindig megbotránkoznak, amikor elmondom, vagy eljön valaki, és nem talál fát.2011. dec. 24. 19:25
1/22 anonim válasza:
mi állitunk fát,de speciel nem nagyon érdekel! általában nem is kapok semmit ajándékba! 18/F
2/22 anonim válasza:
hát nekünk is van fa, de csak formalitás miatt....miért lenne ez a 3 nap más mint a többi 323?
4/22 anonim válasza:
Én spec már utálom, mert egybeesik a vizsgaisőszakkal, és még mindenki más szórakozik, örömködik, és tanulok, és nincs időm a családra :(
Egyébként fánk az van, de mi se visszük túlzásba.
5/22 anonim válasza:
Az én nagymamám sem állított karácsonyfát.Mivel egyedül él és az unokák már nem kicsik ezért azt mondta nem állít.
6/22 A kérdező kommentje:
A legnagyobb "haditettem" az volt, amikor sikerült elérnem a rokonoknál, hogy elfogadják - senki sem vesz senkinek semmit sem. Marhára utáltam a "praktikus" ajándékokat, pld. elmondtam a harmadik gyertyatartónál, hogy speciel nekem ez a lakásban felesleges, és nem is igazán szeretem, ennek ellenére a negyedik évben is azt kaptam. Nem szeretem ezt a kötelező ajándékozást, beleszuggerálják az emberekbe, hogy vásárolj, vásárolj. Egész évben nem látom, és karácsonykor elvárja, hogy vegyek neki ajándékot. Minek? Veszek neki júniusban, akkor ő kapja, nem az ünnep.
2011. dec. 24. 20:11
7/22 anonim válasza:
Jehova Tanúi pl. nem ünneplik a karácsonyt.
8/22 anonim válasza:
Mi nem állítunk fát évek óta, ajándékozás is minimális, gyorsan letudjuk mint hülye formaságot és kész, de csak jelképes cuccokkal amiket amúgy is vennénk, ilyenkor inkább sütünk valami jó kaját, nézzük a tévét, beszélgetünk kicsit mert ilyenkor legalább mindenki itthon van, kb ennyi de nem is kell több.
9/22 anonim válasza:
zsidók sem ünneplik, már akinek a vallása az.
10/22 anonim válasza:
Mi sem állítunk. Drága arra a pár napra. Csak a tűleveleit hullajtja képtelenség normálisan felporszívózni. A macska szétszedi ledönti stb.
Sajnálom azokat a szép kis fákat amiket kivágnak aztán mennek a szemétdombra.
Tudom azért gondozzák őket de akkor is.
Mi inkább egy szép kis ünnepi koszorút teszünk az ajtóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!