Mit tegyünk, ha a lakóközösség egy családja elviselhetetlen?
Figyelt kérdés
konkrétan az a helyzet, hogy iszonyat koszosak, de oly mértékben, hogy a csótányirtó nem mer bemenni. Ebből következik, hogy büdösek is. Van valahol valami földjük és a terménytápot be hurcolják a lakásba. Szerintem, még egerük is van. Én, rendbe tartom a lakásom teljes mértékben, de már agyon ütöttem 3 nagyobb és 2 kisebb csótányt. Biztos vagyok benne, hogy tőlük származik. Más lakók, állítólag, már egeret is fogtak. Ez egy 3 szintes ház, szintenként 3 lakással és, ezeket kivéve, egyik lakó sem koszos, tehát tuti tőlük származik minden. Ezek mellett állandóan ordítanak!
Mit lehet tenni ez ügyben? kinek lehet szólni, aki tud tenni valamit? Esetleg, ÁNTSZ?
2009. máj. 17. 18:39
2/3 anonim válasza:
Szólj a közös képviselőnek. Esetleg a lakókkal próbáltál már beszélni?
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, beszélte velük, a véleményük az enyémhez hasonló. A közös képviselővel, még nem beszéltem, de meg fogom tenni a lépéseket....
2009. máj. 20. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!