Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kertes házból garzonba....

Kertes házból garzonba. Nagyon elviselhetetlen?

Figyelt kérdés
jelenleg egy kertes házban élek, ez 86 nm2 szóval ez sem olyan veszett nagy. arra gondoltam hogy lehet hogy egy garzonba fogok a későbbiekben költözni. nagyon elviselhetetlen lenne szerintetek? szóval aki megszokta a kertes házat, egyszerűen meg tud maradni ilyen kis helyen? 18 éve itt élek, születésemtől kezdve. kicsi a rezsi, kevesek a költségek, na de mégiscsak nem 86 nm2 hanem 20-22 jobb esetben.
2009. jún. 8. 14:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet szokni, elvégre nem vagy bezárva a házba, ha kedved van sétálhatsz, lemehetsz a parkba stb. Én pl amikor egyetemista lettem gond nélkül megszoktam azt az egy szobát, ami nekem jutott.
2009. jún. 8. 14:34
 2/2 ceri ***** válasza:
55%

Az éremnek 2 oldala van. Én pont fordítva csináltam majd 20 éve. Ha szeretsz tevékenykedni a kertben vagy egyáltalán, akkor nem fogod megszokni egykönnyen. Ha a monitor vagy TV előtt ücsörögsz egész nap, arra jó egy börtöncella is.

Én ha bemegyek a rokonokhoz (pesti bérlakás), kb. úgy érzem magam mint egy börtönben, persze ezt csak gondolom, mert igazi börtönben még nem voltam.

Ha szereted, hogy a magad ura vagy és nem akarod, hogy a szomszéd döntse el, hogy mikor mit csinálhass, ha szereted a természetet, nézni a téli hóesés, ha szereted a csendet vagy a bömbölő zenét stb. stb, akkor szerinted?

Ha nagyon utálod a munkát legfeljebb csak összeporszívózol néha, vagy egész nap dolgozol és csak aludni jársz haza, akkor jó a garzon is.

2009. jún. 8. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!