A lakóközösség megszavazta az Öko programot. De én nem tudom ki fizetni. Mit tehetek vagy ők mit tehetnek velem?
Figyelt kérdés
Máig kellet volna az első részletet befizetni, összesen 45000Ft lenne a 3 radiátorra az összköltség. Én nem nemmel szavaztam mert nincs értelme mérni a fűtést, a nyilászárok nincsenek ki cserélve és nincs külső szigetelés a falakon. Azt is mondták hogy akik nem nyilatkoztak hogy mit szeretnének őket automatikusan igenek-hez sorolták! Lehet ilyet?
És ha nem engedem be őket hogy megcsinálják, akkor rámtörik az ajtót?
2009. máj. 18. 17:59
1/3 anonim válasza:
hat ez tök jó,mondjuk ha rosszak az ablakok sok értelme nincs!sztem beszéld meg a házfelügyelövel,nem lehet hogy akinek nincs pénze,annak meghitelezik?
2/3 anonim válasza:
Nézz utána, hogy szabályos volt-e a közgyűlés és a jegyzőkönyv. Ez így nem tűnik szabályosnak, hogy aki nem nyilatkoztak, azok automatikusan az igenbe kerültek. Bíróságon lehet megtámadni a kisebbség érdekét sértő közgyűlési döntést. Egyáltalán volt közgyűlés előre közölt napirenddel? Ha szabályos volt, akkor ráterhelik a tartozást a lakásodra.
3/3 anonim válasza:
Teljesen korrekt, hogy mindenki annyit fizessen a fűtésdíjból, amennyit használ. Most így egyszerre soknak tűnik neked a befizetendő összeg, de hidd el, te is jobban fogsz járni. Eleve lejjebb tudod venni a fűtést, ha nem vagy otthon, és máris nagyságrendekkel kisebb lesz a fűtésszámlád. A nyílászárók szigetelését meg öntapadós szalagokkal néhányezer forintból meg lehet oldani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!