Csak én vagyok ilyen hülye?(bojler félelem.)
Figyelt kérdés
Kád fölött van,attól félek,hogy kiszakad az alaplap és rámömlik a forró víz.Alapból is félek tőlle,nem tudom megmagyarázni,hogy miért.tegnap 21:59
1/3 anonim válasza:
Nem csak te vagy így, bár ha kiszakadna a falból akkor a forró víz lenne a legkevesebb bajod :D És ez reálisabb félelem, mint az alaplap, az nem tud kiszakadni.
2/3 anonim válasza:
Az alaplapba nincsen víz, abba villamos bekötések vannak.
3/3 anonim válasza:
Én mindig attól féltem, hogy maga a bojler hullik rám... 🙃
Ismerős ismerősét meg a rosszul bekötött villanybojler miatt vágta agyon az áram, hát emiatt a sztori miatt sem lett a szívem csücske a bojler...
Ez az egyik apróság, amit bírok a panelben, hogy mindig van "biztonságos" melegvíz 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!