Ez reális gázfogyasztás?
Figyelt kérdés
tegnap lecserélték a gázórát, 30 óra alatt 5 m3 gáz ment el úgy, hogy 3-ason van egy konverter (19 fokra elég), 26 nm, nagy belmagasság és villanybojler van, tehát csak a fűtés fogyaszt. Ez reális? Mert mintha az kb 1500 pénz lenne, 30 napra 45, az kb 3x-osa, mint amit várok, vagy valamit elszámoltam?2011. nov. 16. 19:58
1/5 anonim válasza:
Az túl sok, valamit elnéztél szerintem...
2/5 anonim válasza:
Attól függ, előtte mennyi szokott lenni.
Nálunk mostanában 10 m3 is elmegy simán 24 óra alatt. Igaz a mi lakásunk nagyobb, mint 26 nm, de normál belmagasságú.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is sok.
Bár ha hetek óta hideg volt a lakás, akkor a felfűtés idején többet használ a készülék.
Biztos, hogy 0-n állt az óra amikor lecserélték?
Célszerű egy asztali naptárt venni...abba időnként írni az összes óraállást. Nekem bejött évek óta ... tudok kalkulálni.
De ezt most soknak gondolom én is.
4/5 anonim válasza:
Én asztali naptár helyett Excel táblázatot használok erre a célra. Áttekinthető és rögtön ki is számolja a beírt óraállásból a fogyasztást, annak az értékét, mindent.
5/5 anonim válasza:
Nekem elhiheted egyáltalán nem sok, sokat teszteltem már. Egy konvektor 24 óra alatt őrlángon is elfogyaszt 1-2 m3 gázt. Tehát nem sok az öt, majd kifizetni lesz az!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!