Mennyi a reális ára egy kézzel készített könyvjelzőnek?
Nagyon szeretek kereszt-szemezni és készítettem először magamnak majd egy ismerősömnek egy könyvjelzőt( ezt a 2-őt láthatjátok ) és azt ajánlotta próbáljam meg szűk körben értékesíteni eleinte.
Mint a képeket láthatjátok külön munka van a díszítéssel,szegéllyel és a keményítéssel + a munka anyagot is be kell szerezni...
17*4 cm-esek kb és tudok többféle átmenetet és mintákat is bele.
Ezeket vegyétek figyelembe és úgy írjatok!
Előre is köszönöm.
U.i.: Aki érdeklődne az írjon ide : animalsandmusic@freemail.hu
1. Szerintem 100-200 Ft/db, ha fölajánlod (akár egy részét is) jótékony célra, akkor több is.
2. Tegyél föl néhány dolgot itt:
www.vatera.hu
www.teszvesz.hu
www.licitbazar.hu
Sok sikert!
szerintem könyvtárak ill,könyvesboltokban iskolai könyvtár olyan szöveggel hogy vigyázz rá vegyél könyvjelzőt rakj ki plakátot.
ha tudsz bele rakni valami jelet--- :) autómárka esetleg más színnel kedves szöveg stb---- ilyesmi jobban fogy mert nekem tetszik de valahogy meg kell fogni a vevőt.ha sikerül felturbóznod akkor mehet feljebb az ára 100-akármeddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!