Milyen gyakran szellőztettek télen?
Figyelt kérdés
Főleg a konvektoros lakásokra lennék kíváncsi. Nem érzitek úgy, hogy hamar elfogy a levegő? Pedig régi nyílászáróink vannak, nem olyan jó a szigetelés, ha fúj a szél, akkor bejön a réseken. Tehát elvileg cserélődnie kellene a levegőnek, mégis mostanában, hogy nincs olyan légmozgás kint és egy napot nem szellőztetek, rosszul leszek a lakásban.2011. nov. 16. 14:25
11/14 anonim válasza:
Nállunk minden reggel 7kor (vasárnap is)bejön a kicsilányom (12)a szobába, kinyitja az ablakokat,közli velem ,hogy keljek fel és húzzak a műhelyembe dolgozni.De előtte seperjem el a havat-attol függetlenül ,hogy nyár van vagy tél:)
Mikor csukja be nem tudom , de még nem felejtette nyitva egyszer sem.
12/14 anonim válasza:
Hja ,hogy micsinálnak a többiek, a feleségem és nagyobbik lány?
Azok hétalvók.
13/14 anonim válasza:
nekem távhős, bár nincs banánérlelő meleg :) naponta 2-3x kb 10 percre.
amikor konvektoros lakásban laktunk, azt utáltam, hamarabb elhasználódott a levegő, és ki kellett engedni azt a jó kis meleget... egy vagyon volt a fűtés, hiába próbáltam spórolni vele, és folyton fáztunk.
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat :) !
2011. nov. 17. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!