Milyen gyakran mossátok a nadrágjaitokat? Hány felvétel után, ha egyáltalán nem lesz piszkos?
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 13:57
1/12 anonim válasza:
Hát,ha nem piszkolom be, akkor akár egy hétig is hordom suliba, de otthon nem abba vagyok!!(hanem általában pizsiben xD-az olyan kényelmes)
2/12 anonim válasza:
Ha egyáltalán nem lesz piszkos akkor, úgy mint az előző válaszoló 1 hétig eljárkálok benne, de hétvégén mindenképpen kimosom. Ha meg piszkos lesz 1 felvétel után, akkor értelem szerűen nem veszem fel többet, rögtön kimosom. Amúgy télen a só, hó és egyéb latyak miatt én szinte naponta új nadrágot veszek fel.
3/12 BlackSword válasza:
Amint összejön egy adag mosásra váró ruha... Aztán be a mosógépbe...
4/12 anonim válasza:
Alapból 1-2 hétig. Nincs túl sok pénzem, ezért csak egy "városi" nadrágom van, nem moshatom ki minden nap, csak ha tudom, hogy másnap nem megyek sehová. Otthonra persze van melegítőm.
5/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
úgy látszik, csak én vagyok mosásmániás. :S
2010. dec. 27. 21:06
6/12 anonim válasza:
heti 1-szer mosom a nadrágokat, van belőlük 3, azt váltogatom.
a sok mosás nem tesz jót nekik.
7/12 A kérdező kommentje:
nekem sincs sok nadrágom, csak pár nap után nem érzem jól magam bennük, mert - bocs, hogy ilyen naturalisztikus vagyok -, a pukizásoktól büdössé válik. nyilván nem nagyon, de egy kicsit érezhető, én akár már 2-3 nap után is érzem, mikor mondjuk leveszem, vagy ha ülök, majd hirtelen helyzetet változtatok, megemelem a lábam, ilyesmi.
lehet, érzékeny az orrom. vagy túl sokat pukizom. :D
2010. dec. 28. 00:01
8/12 A kérdező kommentje:
amúgy ha van 3 nadrágod, és heti 1x mosod őket, az teljesen rendben van, hiszen akkor minden 2-3. felvétel után kimosod őket.
2010. dec. 28. 00:03
10/12 anonim válasza:
Te csak fiú lehetsz. Hiszen mindenki tudja, hogy a lányok nem pukiznak. (Kidiffundálják a bőrükön.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!