Milyen gyakran szellőztettek télen?
Nem mondod ? :-O Az nem semmi:-O
.. akkor tényleg ideje orvoshoz mennem...
De, amúgy konvektoros a lakásotok? ( És köszi a választ :) )
Én is naponta szellőztetek, ráadásul nem is egyszer!
Konvektorom van, régi ablakok-ajtók vannak, mégis reggel, délben (=ebéd után), este (=lefekvés előtt) néhány percre kinyitom az erkély-ajtót. A konyhában pedig főzés közben engedek be, hogy az üveg ne párásodjon.
Nálunk mondjuk újak a nyilászárók.
Reggel szellőztetek, délután egy nagyot(amikor elmegyünk itthonról) és este lefekvés előtt
Naponta 2-3 alkalommal, de csak max. öt percet. Ha ugyanis kihűlnek a falak, azt sokkal többe kerül visszafűteni. Öt perc alatt meg gyönyörűen kicserélődik a levegő. Felkelés után nyitom ki, aztán ha délelőttös vagyok, akkor amikor hazaértem, ha délutános, akkor indulás előtt, és közvetlen lefekvés előtt. Mondjuk most nincs sok értelme, tekintve hogy csak a szmog jön be :(
Ja és ha lehet, szellőztetés előtt lekapcsolom a fűtést, és hideg fűtőtest mellett szellőztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!