Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen gyakran szellőztettek...

Milyen gyakran szellőztettek télen?

Figyelt kérdés
Főleg a konvektoros lakásokra lennék kíváncsi. Nem érzitek úgy, hogy hamar elfogy a levegő? Pedig régi nyílászáróink vannak, nem olyan jó a szigetelés, ha fúj a szél, akkor bejön a réseken. Tehát elvileg cserélődnie kellene a levegőnek, mégis mostanában, hogy nincs olyan légmozgás kint és egy napot nem szellőztetek, rosszul leszek a lakásban.
2011. nov. 16. 14:25
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Azt hozzá kell tennem, hogy asthmám van, tehát nincs a konvektorokkal baj.
2011. nov. 16. 14:26
 2/14 anonim ***** válasza:
28%
Nekünk is régi nyílászáróink vannak és tavaly télen kb havi egyszer kellett ténylegesen szellőztetnem :)
2011. nov. 16. 14:28
 3/14 A kérdező kommentje:

Nem mondod ? :-O Az nem semmi:-O

.. akkor tényleg ideje orvoshoz mennem...

De, amúgy konvektoros a lakásotok? ( És köszi a választ :) )

2011. nov. 16. 14:31
 4/14 anonim ***** válasza:

Én is naponta szellőztetek, ráadásul nem is egyszer!

Konvektorom van, régi ablakok-ajtók vannak, mégis reggel, délben (=ebéd után), este (=lefekvés előtt) néhány percre kinyitom az erkély-ajtót. A konyhában pedig főzés közben engedek be, hogy az üveg ne párásodjon.

2011. nov. 16. 14:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mondjuk újak a nyilászárók.

Reggel szellőztetek, délután egy nagyot(amikor elmegyünk itthonról) és este lefekvés előtt

2011. nov. 16. 14:39
 6/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. :)
2011. nov. 16. 14:52
 7/14 anonim válasza:
hát én télen is 2-3 óránként szellőzetetek nem az hgy havonta pf.
2011. nov. 16. 15:29
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekünk konvektoros lakásunk van. Hétköznap akkor szoktam szellőztetni, ha hazaérek melóból, azaz minden nap este 6 körül, legalább 15-20 percre jó kis kereszthuzat, hogy átszellőzzön a lakás. Hétvégén pedig többször kinyitom, főleg ha takarítok. Mondjuk én jól bírom a hideget, általában ki is hűtöm a lakást. :) Egyébként nemrég cseréltünk nyílászárókat, úgyhogy semmi levegő nem jön be egyébként.
2011. nov. 16. 15:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Naponta 2-3 alkalommal, de csak max. öt percet. Ha ugyanis kihűlnek a falak, azt sokkal többe kerül visszafűteni. Öt perc alatt meg gyönyörűen kicserélődik a levegő. Felkelés után nyitom ki, aztán ha délelőttös vagyok, akkor amikor hazaértem, ha délutános, akkor indulás előtt, és közvetlen lefekvés előtt. Mondjuk most nincs sok értelme, tekintve hogy csak a szmog jön be :(

Ja és ha lehet, szellőztetés előtt lekapcsolom a fűtést, és hideg fűtőtest mellett szellőztetek.

2011. nov. 16. 17:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Naponta 3x.Reggeli készülődés közben,mikor hazaérek a munkából és általában lefekvés előtt is.
2011. nov. 16. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!