Valóban leéghet a házunk ettől?
Ha jelzőfényes, akkor lehet tényleg azért villog. Állítólag a kis glim-lámpán folyik át annyi áram, ami az energiatakarékos izzó elektronikájában lévő kondenzátort lassan feltölti és ha feltöltődött kisül. Ezért villan egyet.
Nálunk is ilyen kapcsoló van az egyik helységben energiatakarékos izzóval, de ezt még nem tapasztaltam.
Lehet hogy az a jelzőfényes kapcsoló is meghülyült, mert nekem már évek óta ilyenem van és egyikkel sem volt soha semmi problémám, a szerelő akivel ezt beköttettem, mert hát az én tudásom már ehhez kevés ő mondta hogy ezeknek ez a hátrányuk így hibásodhatnak meg. Egyébként lehet hogy az automata még nem kap akkora terhelést hogy lekapcsolja az áramot, de ha nagyon nagy gond lenne már akkor muszáj hogy lekapcsoljon. Lehet hogy most MÉG nem veszélyes a helyzet, de nagyon légy résen nehogy arra figyelj fel hogy szét égnek a konnektorok. ha a vezetékek a falban úgy vannak elvezetve ahogyan annak lennie kell és ugye rendes csőben van benne akkor nem éghet le így a házatok maximum a konnektorok pörkölődnek meg egy kicsit, ha a közelben nincs könnyen gyúlékony anyag.
Egyébként kérdező, vannak még segítőkész emberek, és ezért van ez az oldal is hogy ahogy tudunk segítünk tanácsokkal.
Egyébként ha még nem akarod hogy a berendezéseid áramlökést kapjanak ha esetleg már most beütne a gáz akkor áramtalanítsd teljesen, konnektorból is húzd ki ezzel még több bajt kerülhetsz el. Aztán bízunk benne hogy a szerelő még ma kitud menni hozzád és megtudja mondani hogy mi a probléma, és mi a teendő. Írj ha ez megtörtént kíváncsi vagyok már hogy mi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!