Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 181 köbméter víz hány forint?

181 köbméter víz hány forint?

Figyelt kérdés
Pont otthon voltam amikor leolvasták és attól félek hogy nagyon sokat kell fizetni. Azt mondta a nő hogy 181 köbmétert kell kifizetnünk mert a leolvasás óta annyit használtunk el, férjem a nyáron sokat locsolt. Valaki tudja mennyibe fog kerülni ez?
2011. nov. 2. 13:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nálunk 44000 Ft is elég a 181 köbméter vízre, mert nincs csatorna és "csak" 240 Ft köbmétere!

:)

Az előző havi számlákon rajta kell lennie az árnak, így magad is ki tudod számolni! Vagy felhívod a vízműveket és megkérdezed. Ha már úgyis beszélsz velük, kérj részletfizetési kedvezményt!

Ja, és a fűre nagyon vigyázz mert drága volt!

:)

2011. nov. 2. 16:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Nálunk ennyi az ár = 557,5.- Ft/m3
2011. nov. 2. 20:00
 13/14 anonim válasza:

szia

nálunk 1 m3 600ft szerintem kiábé 100 ezer ft

2011. nov. 3. 13:07
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ, nem kérek részletfizetést, inkább egyben. de mióta ezt megtudtam azóta utálom a hátsó udvaron a füvet, ja és nem is szép fű, hanem gazos szär.
2011. nov. 5. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!