181 köbméter víz hány forint?
Hol laksz? 181 m3 ha nekünk kellene fizetni az kb 90ezer ft.
Ha anyuéknak akkor 180ezer.
békés megye
90?????? 180????? úristen :((((
de fizettünk havi 3000 Ft-ot. most mi lesz velünk? :(
hogy fogjuk tudni kifizetni ez nagyon sok pénz. férjem locsolt a nyáron füvet, DE ENNYIT?
Hát igen sajnos nagyon kevés az a 3000 Ft, nekünk az olyan 3 köbméter víz lenne. Esetleg majd kérhetsz majd részlefizetési lehetőséget, hátha 2-3 részletbe engedik kifizetni. (Bár nem tudom ez ma már mennyire lehetséges, mert nálunk pl az émász azt mondta, hogy ha rá kell majd fizetnem olvasás után és pl sok lenne, ha fejre állok se ad részletfizetési lehetőséget. Bár nem tudom miért mert soha nem késtünk csekkekkel)
De én ajánlanám, hogy most hívd fel őket, hogy emeljék meg a havi számlákat, hogy jövőre ne kerüljetek ilyen helyzetbe. Én is szoktam változtatgatni, hol mondom, hogy legyen 5, aztán 7 vagy 8 köbméter. Meg én pl minden hónap elején felírom az összes óra állást, és köv. hónap elején szintén és nézem a fogyasztásokat és úgy próbálom beállítani én is. (főleg, hogy most költöztünk családi házba lakásból és itt csak másabb kicsit a fogasztás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!