MIÉRT nem indul el mindíg a fűtés? NŐ kérdezi!
A 40 fokot hagyd úgy ahogy van. Az arra van kitalálva, hogy a fűtővíz minimum 40 fok legyen. Ha ez alatt van erős kondenzáció lesz a kazánba ami páralecsapódás. Ez károsítja a kazént. A másik fele, hogy mi a fenének kergesse a rendszerbe a hideg vízet.
Bocs, újra olvastam a kérdésed: minek a kombi cirkóhoz(?) csőtermosztát? Nem egy vegyes kazánból maradt érzékelő?
Ez előzőeket vegyes kazánhoz alkalmazzák!
Húzd le 20 fok alá a csőtermosztátot, ha cirkoról beszélünk.
Első vagyok:
Csőtermosztát nem kell a cirkóhoz. Nem értem, hogy a szerelő(?) miért nem vette ki rendszerből mikor volt állítani a hőfokon.
Miért megy egy órát? Mert már meleg a visszatérő víz. Több mint 40 fok. Így addig megy a szivattyú míg ki nem hűti a rendszert, feleslegesen!! A csőtermosztát közvetlenül vezérli a szivattyú!! Ami abszurd! Szétszedték elektromosan a kazánt és úgy üzemeltetik mintha vegyes kazán lenne. Külön a szivattyút és külön a kazán elektronikát. Idióta a szerelő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!