Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hány m2 a konyhátok? Hol...

Hány m2 a konyhátok? Hol vettétek a konyhabútorotokat? Mennyibe került?

Figyelt kérdés

Köszi a válaszokat! :)

Ha gondoljátok, linkeljetek be róla képet. Nagyon örülnék neki :)

2011. szept. 28. 15:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Épp hasonló konyhát építünk mi is! :-)

ilyesmi: [link]

Érdekes, hogy nálunk 3 asztalos mester is drágábban készítette volna el, mint az IKEA-ban kiszámolt, megtervezett. :-O

Ráadásuk csak 2-5 év garanciát vállalnának, az IKEA 25 évével szembe. /Szerintem egy asztalos vállalkozót meg sem lehet találni néhány év elteltével, de az IKEA az nagy valószínűséggel még létezni fog évek múlva is./

Ismerőseimnél asztalos által épített konyhabútor, hát mit ne mondjak, nem épp a legstílusosabb, ill. alap kockaformák. Persze biztos van olyan mesterember, aki jó minőségben, stílusosan tud dolgozni. Csak sem időnk, sem energiánk nincs hónapokon keresztül vadászni a megfelelő minőségben és áron dolgozó szakemberre.

Találkoztunk olyan asztalossal is, aki "lopott" fotókkal hirdeti magát az interneten, többek közt ikea képekkel. De olyannal is, aki egy fényképet, bútort sem tud mutatni referenciaként.

Náluk 460.000.- a konyhabútor az IKEA-ban. (Ebben az árba nincs benne beépített gép, sem hozzá tartozó szekrény, szabadon álló gépek lesznek.)

2012. aug. 10. 13:37
 12/13 A kérdező kommentje:

Értem :)

Ugye írtam még régebben, hogy az első asztalos bútorlapból kb 500 ezer ft-ért csinálta volna meg, míg az IKEÁban 800 ezer ft-os árajánlatot kaptam.. ott pedig szintén bútorlapból vannak a konyhák. ennyi pénzt pedig sajnáltam volna kiadni sima bútorlapból készült konyhára.

De mindegy is, mert végül se az ikea, se az asztalos nem készített nálunk bútort, hanem hallomásból rátaláltam egy másik asztalosra, aki csodaszépen dolgozik. Sok háznál jártam is, ahol Ő készítette a bútorokat, és mindenkim meg volt vele elégedve. Fával dolgozik csak, így végülis fából készült el a bútorunk. Nem mondom, hogy olcsó volt, de valami gyönyörű szép :) Szerintem így jártam a legjobban, mert aZ IKEA ajánlatánál tény, h drágábban jöttünk ki, de nem sokkal, és mégis egy egyedi, fából készült konyhabútorunk van..

Neked mekkora területű a konyhád? mennyi benne a bútor? mert ugye az sem mindegy :) Melyiket vetted meg az ikeában?

2012. aug. 10. 16:20
 13/13 A kérdező kommentje:

De képet is küldhetsz róla nyugodtan, ha beszereltétek.. Ja tényleg.. ezt az IKEA beszereli, vagy nektek kell?

Mondjuk azt is tudom, h tényleg vannak nagyon gáz asztalosok. Én is hallottam már néhány fura sztorit. Pl képzeld el, h az egyik szomszédunknak drágábban készített asztalos konyhát, mint az ikeás. Ráadásul csak sima levágott bútorlapokból készült. Megrendelte a bútorlapokat, aztán összeszögelte.. és ennyi. Ici picike a konyha, kb 2-3 m2. Tulajdonképpen csak egy fülke és valami 250 ezer ft ért csinálta az asztalos bele a bútort.

2012. aug. 10. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!