Hány m2 a konyhátok? Hol vettétek a konyhabútorotokat? Mennyibe került?
Köszi a válaszokat! :)
Ha gondoljátok, linkeljetek be róla képet. Nagyon örülnék neki :)
2,8m x 1,8m
Èn csináltam! Gépek nélkül, kb 150eFT-ból!
Becsapódásmentes fiókok, alsó felsó szekrénysor, teleszkópos felnyílós, stb.stb.stb...
Nekünk 12 m2 a konyha. Még nincsenek bútoraink, de egy asztalos kb 450-500 ezerért csinálná a komplett bútorzatot úgy, hogy lenne még középen egy konyhasziget. Ez ugye csak a bútor, nincs benne semmilyen háztartási gép.
Azért tettem fel a kérdést, h kb ekkora konyhára reális e ez az ár. Mindenképp így járnánk jobban, mert az ikeás, kikás és egyéb tömeggyártásban készült bútorok forgalmazóitól is kértem árajánlatot, és ott majdnem dupla ennyi lenne a bútor.
nekem 9nm a konyhám, és 500ezer volt a bútor. gépek nélkül. csináltattam konyhastúdióban. :)
nagyon szép, eddig mindenki el volt ájulva tőle. dizájnos, megy a burkolathoz, sokminden elfér benne, kényelmes.
ehhez nagyon hasonlít: [link]
ugyanilyen cocobolo színű a front, és a fogantyúk is hasonlóak, valamint szintén vannak üveges részek. szóval kb mintha az én konyhám lenne :)
Tényleg nagyon jól néz ki a konyhád! :)
A miénk egészen más.. :) megpróbálok keresni egy hasonló fotót, és elküldöm.
Ez még jobb kép, csak több lesz az üvegezett felső szekrény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!