Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen baba konyhátok van?

Milyen baba konyhátok van?

Figyelt kérdés

3 éves szülinapra venném.Nem akarok használtat.

Max 20000ft-ot szánnánk rá.(a nagyszülők és mi közös nagy ajándékot szeretnénk és erre gondoltunk)

Vagy már elkéstem vele?"Öreg" már a lányom ehhez a játékhoz?

Ti mikor és hol vettétek?

2011. márc. 18. 21:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én lányom 2 éves szülinapjára kapta.

Van egy kis 3 éves barátnője, neki is van, és még sokat játszik vele.

Nekünk semmi különös, pár ezer forintos kis műanyag konyhácska. Viszont van hozzá kb egy tonna kis edényke, sótartó, evőeszköz, lábas, tányér, stb

Szerintem nem öreg hozzá a lányod :) Viszont én nem vennék ilyesmit 20ezerért... Inkább vegyél kevesebbért, és vegyél még neki mesekönyvet vagy valami mást is.

Lehet, hogy annyira nem is fogja szeretni, akkor meg csak mérges leszel, hogy milyen sokat költöttél rá.

2011. márc. 18. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Barátnőm kisfiának ilyen van: [link]

Kisfiamnak is nagyon megtetszett, ezért vettünk neki teszveszen egy másik fajta Smoby konyhát, nemsokára megkapjuk. Ilyet vettünk mi: [link]

2011. márc. 18. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Kislányomnak ilyen van,2éves nagyon szereti.3éves az unokatestvére neki is van és sokat játszik vele.Tuti nem késtél el vele.

2011. márc. 18. 22:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok.Az ára is barátságos és még a pénzen vehettek mást is.:)
2011. márc. 18. 22:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tanácsolnék, hogy 3 évesnek már ne ilyen nagyon pici 60-70 centis babakonyhát vegyetek, mert kényelmetlen lesz, csak ülve tud mellette játszani.
2011. márc. 19. 07:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi most rendeltünk a kisfiamnak ilyet:

[link]

3 éves kortól ajánlják, uh. nem az a nagyon alacsony fajta, ráadásul az ára is elfogadható és ingyen kiszállítják.

2011. márc. 19. 10:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, ez az utolsó tényleg nagyon jól néz ki élőben is, és 1 méteres a magassága. Na ez abszolút elfogadható nagyságú egy 3 éves gyerkőcnek. :)
2011. márc. 19. 11:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A 15 hós fiam Smoby Loft konyhát kapott, én picit nem is vettem volna, 54 cm-es a magassága a pultnak. 3 éven túli kislány ismerősők nagyon szeretnek vele játszani ha itt vannak.
2011. márc. 20. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!