Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol lehet ledes ajtókilincset...

Hol lehet ledes ajtókilincset kapni?

Figyelt kérdés

Olyat, aminél a bejárati ajtó külső felén a kilincsen alul van egy pici led. Ha az ember megmozdítja a kilincset világítani kezd a led, bevilágítva a kulcslyuk környékét is. Így sötétben nem kell tapogatózva keresni. Majd kb fél perc múlva magától kikapcsol ha nem mozgatja az ember.

Hol árulnak ilyet?

Googleban kerestem, de csak mindenféle autós tuning cuccokat dobott ki.

2011. szept. 17. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Életemben nem láttam még ilyen kilincset!...

Viszont nagyon olcsón árusítanak olyan kulcstartót, amiben beépített lámpa van (gombnyomásra egy elég erős LED-lámpa világít) így megvilágíthatod a kulcslyukat is...

Ez szerintem sokkal praktikusabb, mert ezzel az autót is megvilágíthatod, a sötét lépcsőt is, a falon a villanykapcsolót is megkeresheted, stb...

Mi múlt héten vettünk 150 forintért világítós öngyújtót, ez is jó erre a célra!... :-))

2011. szept. 17. 20:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is pont tegnap láttam ilyet először és nagyon megtetszett. Sokkal praktikusabb, igényesebbnek hat, mint amiről írsz. Nekem is van a kulcskarikámon évek óta egy kis ledes mini zseblámpa. De ez azért nagyban más.
2011. szept. 18. 09:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt a kilincset a kínai bejárati ajtóval együtt adják!

Cirka 80-90 ezerből meg is úszhatod!

:D

2011. szept. 18. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!