Mi a véleményetek a ledes izzókról?
Nekem olyan ledes izzóm van a szobámban, amiben az üveg alatt van egy fém téglalap test és annak mind az 5 oldalán van egy csomó led izzó. Ez nekem teljesen bevált, elég világosságot ad minden irányba. Ja, és valami 1,5 Wattot fogyaszt óránként :)
Kb. ilyen: [link]
Egyetértek az előzővel. Én is ezért nem vettem ilyeneket. Szerintem bőven megteszi az "energiatakarékos" kompakt csöves megoldás is. Ezek 10W körül fogyasztanak, szerintem ez sem kibírhatatlanul sok.
A havi villanyszámlánk 4500Ft körül van egy 100nm-es házra. Ezt sem mondanám vészesnek.
"Egyetértek az előzővel."
Mármint a legelsővel, mert időközben jött még egy komment.
Én imádom. Mindenhol ledes izzó van, tény hogy elsőre szokatlan a fénye, de hamar meg lehet szokni. Persze díszkivilágítást nem lehet vele csinálni.
Ami szuper benne, hogy annyira keveset fogyaszt, hogy már nem görcsölünk a kapcsolgatáson.
Érdemes szerintem elsőre többfélét venni, aztán meglátjátok, melyiknek a fénye jön be, egyszer én is belefutottam egy olyanba, ami már tényleg megszokhatatlan "sötét" fényt adott - ez most a vécében van, ott nem zavaró :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!