14 m2 szobába álmennyezetbe 9 db ledes izzót szeretnék! Elég lesz bele?
Köszönöm a választ!
Milyen fajtát érdemes venni ,hogy azért legyen jó fény a szobában?
Nekünk 3 led van 20 nm-es szobában. Ez kicsit kevés, de 4-5 elég lenne. Neked a 9 bőven jó lesz!
Azt ajánlom, hogy ne egy helyre rakd az izzókat, hanem egyenletesen oszlasd el a plafonon, mert a ledek fénye valóban nem szóródik annyira.
Én most azon gondolkozom, hogy ha felújítjuk a szobát, lemondok a csillárról és körbevezetek inkább egy ledszalagot. Esetleg gondold meg azt, mert szerintem nagyon jól néz ki, amikor végigfut egy égősor a plafonon.
Ilyen, amikor rejtve van: [link]
itt látszik a szalag: [link]
ez is jól néz ki: [link]
Szerintem árban nagyjából ugyanott vagy, mint a 9 izzóval, de még az is lehet, hogy olcsóbban jössz ki.
Amire viszont mindenképp számíts, akármit is választasz: A ledek egészen más fényt adnak, mint a hagyományos vagy energiatakarékos izzók. Elsőre nagyon furcsa, nálunk járt olyan vendég, akinek fájt a szeme tőle. De pár hét alatt meg lehet szokni.
ha jót választasz akkor jó lesz.
Az interled jó izókat gyárt. Azokból 3-4 is elég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!