Túl sötét lenne ez a lila az egy ekkora szobába? (többi lent)
új szobám lesz és ezek a méretei:390cmx440cm
az ajtóval szemben nagy ablakok(három részes)
szobába túl sötét lenne ez a lila: [link]
ja és szeretnék egy hatalmas cseresznyefa virágot rá aminek ez a mintája :
L/13
Ha neked tetszik, akkor olyan legyen, elég nagy a szobád, hogy ne legyen doboz hatása.
Véleményem szerint azonban érdemes lenne legalább az egyik falat valami világosabbra festeni.
Ügyelj a kiegészítőkre, bútorokra, hogy passzoljanak, ne legyen színkavalkád a szobádban.
nekünk kb ekkora alapterületű a hálónk, és szinte ugyanilyen lila. én mondjuk annyival óvatosabb voltam, hogy mellmagasságig festettem lilára, lezárásként ragasztottam fel egy szintén lila, enyhén mintás bordűrt, a többi pedig maradt fehér (elég nagy a belmagasság, így nagyon tágas a hatása). és a fehér részen nálunk is van cseresznyevirágos matrica :)
ráadásul a bútorok is sötétek, feketék és dió színűek, a függöny meg szintén lila, mindenki dicséri milyen hangulatos!
ha az összes fal ilyen, akkor két árnyalattal világosabbra kell festeni, úgy adja a nagy mennyiség miatt ezt a hatást, szerintem akkor jó lesz.
Nekünk is színesekek, és úgy lett jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!