Nagyon megfakult a kihúzható kanapénk, szeretnék valami takarót varrni rá, hogy teljesen fedje. Milyen anyagot kellene keresnem, milyen színű menne a szobába?
Fontos, hogy színileg passzoljon. A bútorok fehérek, a szőnyeg és sötétítők bordó árnyalatúak, szerintetek milyen színű és típusú anyagot keressek? A bútorszövet sajnos elég drága, sajnos az áthúzás sem megoldható...
Köszönök minden hasznos választ!
ikeában van iszonyat nagy ágyterítő, 250x250es.
az én kanapémon is ilyen van, mert ez némileg olcsóbb volt, mint egy huzat. a mosása is könnyebb.
anno nekem sikerült narit venni, ez tutin passzol az enteriőrbe. most ez a kínálat:
praktikus, mert egy mosás, és tiszta, nem kell hozzá semmilyen extra. arra vigyázz, h ereszti a színét, szóval csak magában mosd, ami nem is gond, mert pont kitölti a mosógépet :D
én néha a narancssárga cuccaimmal mosom, így kicsit felfrissül a színük :D
örülök, h segíthettem :D
remélem azért hamarosan meg tudtok ejteni egy pesti kiruccanást, hiszen az ikea nem csak egy áruház, hanem egy több órás "program" :D mi imádunk leülni a kanapékra, próbálgatni a konyhákat, bejárni a mintalakásokat, kajálni.
szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!