Mennyit kér majd el szerintetek a gázszerelő egy termoelem cseréjéért?
Szóval akkor Te vagy az, aki korábban is kérdezett már sütővel kapcsolatban! :)
Én egy éve cseréltem ki saját kezűleg, igaz nem sütőben, hanem kazánban. Nem tartott tovább 5 percnél a művelet. Csak a termoelemért fizettem a boltban valami 800Ft-ot.
Pár éve egyetem alatt, ahol laktam, ott a sütő flexibilis bekötőcsövét kellett kicserélni. Valami két éves volt a cső, de kitalálták, hogy valami új EU-s szabvány miatt másmilyenre kell cserélni.
Akkor kötelező volt egy adott szerelővel kicseréltetnie az egész háznak, akinél nem olyan cső volt.
Akkor, jó 5-6 éve valami 20eFt-ot fizettettek velem. Igaz ebben benne volt a kb 80 centis cső ára is, és a kb szintén 5 perces munkadíj ára. Én ezt nagyon sokallottam érte.
Ha van lelkiismerete a szerelőnek, aki nálad a termoelemet cseréli, szerintem nem kérhetne többet 3-4-5e Ft-nál érte. De ez csak az én véleményem, mert tényleg annyit kérnek érte, amennyit akarnak, vagy amennyit nem szégyellnek.
Nem én vagyok az. Biztosan nem tettem fel ilyen jellegű kérdést :D
Amúgy köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!