Konvektor probléma sűrgös lenne! Kell-e gázszerelő?
Arról lenne szó hogy meg akarjuk szüntetni a konvektort elakarjuk tüntetni az egészett egy szóbába hogy nyoma se maradjon.tehát a csővet leakarjuk vágni és a falból kiszedni a konvektorral eggyütt.
Gáz szerelő szükséges ehez a művelethez? vagy elég ha leflexeljük ? ha kell szaki kb milyen árra számíthatok? előre is kösszi
Az ilyen átalakításokhoz, ha teljesen szabályosan akarsz eljárni, gázterv is kellene (persze nem sokan csinálják).
A másik dolog: hogy gondoltad betömni a lyukat azon a csövön, amiről leflexelsz? Úgy érzed, te tudsz olyan tökéletesen hegeszteni?
Sajnos árat nem tudok mondani, mert én is épp hasonló cipőben járok, de a szerelő akivel beszéltem csak a jövő héten ad árajánlatot. Nekem a külső falon kell 15 cm-rel kijjebb húzni a csövet, hogy alá lehessen tenni a hőszigetelést. Itt is flex és hegesztés lesz, és bár a férjem mérnök, mégsem házilag fogjuk megcsinálni.
Helló,
beszéltem a gázszerelővel. A külső falon levő gázcsőbe 10 centi betoldás, a gázcsőszerkezet falon kihúzatása 10 cm-rel kijjebb, a KPE cső részhez beásás és annak kijjebb húzása: anyagdíj kb. 5 ezer Ft (csődarab, tartók, bilincsek) munkadíj 20 ezer Ft lesz. A tiétek szerintem még olcsóbb is lehet, hiszen nálatok visszaszerelni nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!