Felmondhatom ezért az albérletet? Azzal, hogy kárunk keletkezett? Nem akarom azzal, hogy nem fogk április végétől magasabb árat fizetni a fűtés miatt, jó ez így?
Szerződésetek van?
A rezsi rátok eső részét fizessétek vissza, az úgy tiszta.(Persze a tulaj mutassa be a papírokat, hogy bizonyítani tudja az állítását) Ha szerződésetek van, akkor meg főleg.
Természetesen felmondhatod bármilyen indokkal az albérletet. Hisz nem kötelező ott lakni.
1 évre kötöttük, ez novemberben járna le.
A rezsiről annyit, hogy 180E ft kaució bent van, azt vissza úgy sem kapjuk, fizesse ki abból. Szerintem.
Ejjha. Kaukció is van? :s
Fel lehet mondani, de a kaukció biztos ugrott.
„Ha a szerződésben nincs megengedve a határozott idő előtti felmondás, akkor a bérlőnek ki kell fizetnie a teljes időre szóló bérleti díjat.“-kivételes esetekben felmondhat, rendkívüli körülményekre hivatkozva, ez belekerült a szerződésbe, de ebben az esetben nem történt semmi rendkívüli…" Szóval valami rendkívüli indokot kell találnotok.
Igen. Ha kirúgtak írd bele azt és azt is hogy papírral ezt alátudod támasztani. Most olvastam egy jogi fórumot, hogy a kaukciót semmi esetben nem adja vissza.
Igen, sejtettem , hogy nem jelenti az apeh felé az albérletet... A lényeg a szerződésetek legyen felmondva.
A szerződés felmondást írásban add oda neki.
A szerződés felmondása oké, ezt meg fogom csinálni, a kirúgást papírral nem tudom alátámasztani, próbaidőn voltam, nem bejelentve.
A másik: "a kaució az esetleges elmaradt közüzemi számlák, illetve az utolsó hónap lakbérkiegyenlítésére szolgál" ez így benne van a szerződésben. Akkor én tuti nem fogok neki fizetni. Jelentsen fel...MIVEL??? Felnyomom az APEH-nél ha nem tetszik neki valami...
:) Jogos!
A lényeg, hogyha megakar "félemlíteni" , akkor ne tudjon! Tudod milyenek az ilyen bérbeadók!
Aha..Igazából mind a 2 jogász, mármint a pár, de pontosan tisztában vagyok vele, hogy nincs ürügye a feljelentéshez.
Pont nem érdekel, csak érdekelt a véleményetek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!