Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Egyedi fényképes bögre! Nem...

Egyedi fényképes bögre! Nem értem az arányokat hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Az egyik weboldalon szeretnék rendelni ilyet, de 19,5 x 8 cm-ert ír, hogy ennyi lehet a kép mérete! Lehet buta vagyok, de ez nem lenne túl pici, mert ha ez a két szám a magasságot és a szélességet jelöli akkor a képből nálam nem látszik semmi! Segítene valaki?
2011. jún. 28. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Lehet buta vagyok?

Igen. (Sajnos)

2011. jún. 29. 03:47
 2/3 hell-ikon ***** válasza:

Naná hogy nem látszik semmi, elvégre a gépen pixelben (képpontban) van megadva a kép mérete, nem centiben.

Keress egy képszerkesztő programot, ami képes centiben is kezelni a képet (azt hiszem a gimpben van ilyen opció) s meglátod baromi nagy lesz az a kép amit a megadott érték szerint beállítasz.

2011. jún. 29. 21:12
 3/3 hell-ikon ***** válasza:
Vagy a weboldalon keresd meg, hátha meg van adva a kép mérete pixelben is... (1000 feletti értéket keress szerintem például: 1024x768)
2011. jún. 29. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!