Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek egy albérlet...

Szerintetek egy albérlet hírdetés ha nem fényképes azt jelenti nem is valami szuper?

Figyelt kérdés
Mert a fényképesek ált. jól néznek ki.Lehet amiről nincs kép az csúnya is?
2011. febr. 17. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem azt jelenti,hogy az,aki feladta,nem tudja,hogy kell fényképet csatolni a hirdetéséhez,lehet,hogy nincs is digitális fényképezőgépe,vagy kamerás mobilja.Vagy,csak azt gondolja, hogy a környék eleve meghatározza,kik jelentkeznek majd a hirdetésére,és akkor majd telefonon le lehet beszélni,vagy természetben meg lehet nézni.(sajnos,én sem tudtam fényképet feltölteni,de hamar megtaláltam a bérlőt)
2011. febr. 17. 19:04
 2/8 A kérdező kommentje:

Jó hogy írod ezt köszi.

Mert mi 60 km-re költöznénk és nekünk ezért könnyebb a fényképes, de ezek szerint nem igaz amit gondolok.

Köszi mégegyszer.

2011. febr. 17. 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:

ezesetben jobb, ha csak képeset nézel, vagy felhívod a tulajt, h tud-e képet küldeni emailben.

gondolom meg fogja érteni, hogy egy lakásnézés miatt nem tudsz csak úgy utazgatni. így a saját és az ő idejét sem pazarlod, ha nem szükséges.

2011. febr. 17. 19:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Én sem csatoltam képet, hárman jöttek egyszerre megnézni a lakást, mind a három ki akarta venni. Szóval szerintem nem mérvadó. De tényleg kérhetsz mailben képet, az sosem árt :)
2011. febr. 17. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:

életem legszuperebb és legolcsóbb albérletét egy ingyenes ujságban találtam fénykép nélkül,csak cim és ár volt,meg telefonszám...öreg néni adta ki jó helyen,alig hittem el hogy ennyire olcsón és ilyen jó állapotban...

szánj erre egy délutánt,beszélj meg vagy 10 lakásra nézegetést,és akkor belefér nem fényképes is bőven...

2011. febr. 17. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
10 eve kiadom folyamatosan a lakasom. kb 2 evente cserelodnek a berlok. En meg soha nem csatoltam fotot a hirdeteshez,mert olyan gyorsan kivettek mindig. Nem is fogok csatolni ezekutan sem. Mivel mindig berlok vannak igy nem is tudok fotozni.
2011. febr. 17. 19:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat sokat segítettetek.

Csak olyan jó lenne szép igényes lakást kivenni .Remélem sikerül.Drukkoljatok x :P

2011. febr. 17. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki akarja kiadni de egy idősebbnek gondot okozhat egy fénykép feltöltése neked egy perc neki egy űrutazás kivitelezése is könnyebb lenne.Ez alapján ne ítélj.
2011. febr. 19. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!