Dekupázsos bögre vs Rendelhető fényképes bögre? Melyik éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Születésnapra szeretnék adni vmi személyeset, azért gondoltam arra hogy dekupázs technikával csinálok egy bögrét, de viszont nem csináltam még ilyet, csak neten utána olvastam.Ezért ott van az is hogy elrontom :( Ezért gondoltam arra hogy rendelek egy fényképes bögrét neten. viszont nem tudom melyik érné meg jobban? Melyik a gazdaságosabb? :)2011. aug. 2. 00:11
1/1 anonim válasza:
Ha csak dísznek szánod, akkor a saját készítésű,de ha használatra akkor a fényképes jobb,hisz az mikrózható, mosogatható, tartósabb a mindennapos használatra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!