Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Saját készítésű fényképes...

Saját készítésű fényképes naptár. De hogyan, Ötletek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék csinálni karácsonyra a szüleimnek egy saját készítésű fényképes naptárt.. Csinál már v ki?Hogyan kezdjem? És a spirálozást meg tudom csinálni egyedül?
2009. dec. 17. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ha van otthon spirálozód, akkor igen :) Fénymásolós üzletekben megcsinálják.

Először is sok fotó digitálisan legyen a gépeden. Aztán fogsz egy excelt, nagyon könnyű benne naptárt csinálni, ha valaki kicsit is tudja használni. Kinyomtatod, aztán elviszed spiráloztatni.

2009. dec. 17. 13:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Áhh nagyon el vagyok keseredve..töltöttem le egy csomó programot..de egyik sem jó, vagyis az egyik kész de nem lehet kinyomtatni akárhogy próbálom.

Am. köszönöm a válaszod! A spirálozás most a legkisebb problémám azt hiszem:) Ha lenne egy kis időd, elmondanád részletesen, h az excelben hogy csináljam meg??:] Köszönöm előre is.

2009. dec. 17. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:

TKexe Kalender 1.0.7.1

Próbáld meg ezt, remélem, megnyílik

2009. dec. 17. 21:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm megvan ez a progi.. de már nem lényeg mert megváltozott a terv...

Köszönom az infókat!:]

2009. dec. 17. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!