Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A festők mi alapján számolnak...

A festők mi alapján számolnak árat? M2?

Figyelt kérdés
Budapesten egy 1,5 szobás, 40 m2 lakás festése kb. mennyibe kerül?
2011. jún. 28. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Négyzetméterár alapján, persze nem az alapterület, hanem a falak nm-e alapján. Attól is függ, hogy tisztasági festés vagy alá is kell dolgozni. Én kb. 150 ezret fizettem másfél szobára úgy hogy tapétát is kellett leszedni és glettelni, ami panelben nem egy leányálom.
2011. jún. 28. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:

A falat, nyílászárókat nm alapján, polisztirol díszléc, bordűrcsík, fűtéscső, ablakszigetelés fm lapján !

Egyedi díszítések, bútormozgatás rezsióradíj alapján . Távolabbi munkákra 50 ft / km benzinköltség .

Egy átlagos állapotú lakás szobafestő munkadíja 140-160 ft ,+ anyag " minden fehére festve + mázolva anyag kb: 50-70e Hft

2011. jún. 28. 17:39
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A festő saját bevallása szerint 3 napos munka 2 embernek, nagyon keveset kell javítani (5 éves a lakás), csak más színt szeretnék. + kb. 3 tekercs dekortapétát akarok. Erre kaptam 200 ezres ajánlatot.

Aki a panelre 150 ezret fiztett, meg tudnád adni a festő elérhetőségét priviben? Én úgy gondolom, kb 120, max. 150 ezer lenne reális. (ja, és ez mind csak akkor ennyi, ha nem kell róla számla. Különben + ÁFA)

2011. jún. 29. 14:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez csak munkadíj! Az anyag nincs benne!
2011. jún. 29. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Aki nálam dolgozott félig-meddig ismerős volt, idegen valószínűleg többért vállalná. De vannak a neten olyan oldalak, ahol beírod a kért szolgáltatást és kidobja a szakemberek elérhetőségét árakkal, összehasonlításként. Ha megtalálom hogy kell ezt keresni, megírom.
2011. jún. 29. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Írd be a Google -be szobafestő árak :)
2011. jún. 29. 21:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. jún. 30. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!