Mennyit kérhetnék ilyen mintákat festéséért?
Figyelt kérdés
Nem ezzel foglalkozom,de ezek közül bármelyiket meg tudnám csinálni,mert a saját szobám fala is tele van ilyenekkel és rajzolni is tudok.Még diák vagyok és szeretnék egy kis pénzt keresni,csak nem tudom mennyit kérhetnék értük.Ti mennyit adnátok ki egy ilyenért?
Sok lenne négyzetméteréért kb 5000 ft?
2011. jún. 25. 22:47
1/5 A kérdező kommentje:
persze falra gondoltam,csak nem írtam bele:)
2011. jún. 25. 22:48
2/5 A kérdező kommentje:
*minták festéséért
2011. jún. 25. 23:07
3/5 anonim válasza:
Nem sok,de kevesen vannak,akiknek igénye van ilyesmire. Legfeljebb azoknak,akik utánozzák az amerikaiakat.
Több esélyed lenne,ha inkább felakasztható képeket készítenél.
4/5 anonim válasza:
Szerintem sok anyuka van, aki szívesen várná a kisbabáját ilyen mesefigurákkal a babaszoba falán. De nem mindenkinek jó a kézügyessége, viszont biztosan lenne rá igény. Igen, kérhetsz ennyit, ha tuti jó munkát végzel. Készíts pát fotót a munkáidról, hogy be tudd mutatni a "vevőnek".
5/5 anonim válasza:
nálunk 3500 FT / Négyzetméterért csinál valaki ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!