Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » SÜRGŐS! Van itt valami lakbere...

SÜRGŐS! Van itt valami lakberendező, akitől kérhetnék tanácsot? Vagy bárki más, aki tud adni tippeket.

Figyelt kérdés

A szobámat szeretném átalakítani. Most ez meg is lesz, mivel kapok új ablakot, új ajtót és a szobámat is lefestjük. A szobámban ezeket szeretném megjeleníteni: hastánc, festés/rajzolás, gyöngyfűzés. Valamelyest tükrözzön nőiességet és mutassa, hogy a "viselője" szeret élni és tanulni.

Ezzel az új dolgokkal azt szerettem volna, ha átalakítom a szobám, de sajnos, a fele ilyen tetőtéri, tehát oda nem tudok szekrényeket rakni. A másik oldalon vannak a szekrények és sajnos 4 van belőle, tehát oda mást nem tudok rakni, max. felcserélem őket és akkor ennyi volt az átrendezés. Ha még fontos, van egy szépítkezőasztalom (amit nagyon nagyon szeretek), egy sarokasztalom, és egy ágyam. Ennyi a szoba, a bútorok már így is "hemzsegnek"... Tehát ötletek? Bárki ötletei szívesen fogadom. Olyan nagy változásokra gondoltam, mint a Te stílusod a, Te szobádban. Szeretném, ha rengeteget változna!

13/L

2010. aug. 23. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

gyönygfüzésre tipp.

füzz fel ha lehet a szoba vagy a függöny színével harmonizáló nagy átátszó gyöngyöket. ez lehet csak egy egy darab, de lehet kisebb füzérek, amit csiptess a függönyhöz fent a karnisnál. ezt ezer féleképpen variálhatod. lelóghatnak hosszan, vagy csak a karnis környékén lóg pár.

2010. aug. 23. 16:57
 2/6 anonim válasza:

Egy cipőben vagyunk...:)! Nekem pedig most lesz külön szobám tesómmal:). Segítségül tudok mondani pár dolgot..:). Hát ha szeretnél belevinni egy kis hastáncot,akkor vegyél olyan táncos kendőt egy méterárus boltban, vagy hasonló boltokban biztos kapható. Azt írtad, hogy a fél szobád tetőteres menyzetű..akkor például rakd fel oda ez(eke)t a hastáncruha szerűsége(ke)t, mondjuk gyöngysorral kombinálva. Tehetsz rá iylen kis csörgőket is, amik a ruhákon szoktak lenni.Ha szeretsz rajzolni, festeni..akkor Te magad is kitalálhatsz valami kis nonfiguratív elemeket, amivel még jobban feldobhatod a hangulatot a szobádban:). Annyi az egész lényege, hogy légy kreatív. Még egy kis választék képpen leírom azt is, milyen lesz az én szobám, meg a Testvéremé:).: A testvéremé: hullámosan lesz elválasztva..felül világos kék, alul mélykék.Amúgy testvérem lány..:). Majd ő is kombinálni akarja ezt, hogy tengeres varázsa legyen a dolognak..:). Az én szobám pedig szintén hullámosan lesz cikk-cakk-ban elválasztva és felül citrom, alul narancssárga lesz. Szeretem a citrusféléket..és festésig még én is megálmodom mivel tudom ezeket még tovább díszíteni.További szép tervezést, remélem tudtam segíteni:)

Tütü,15/L

2010. aug. 24. 00:34
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi, majd megfogadom:D
2010. aug. 24. 10:17
 4/6 anonim válasza:

először is nézd a te stílusod, a te szobád című műsort a deko tv-n!

Nagyon jó, csupa kamsznak átalakítják a szobájukat, és nem ilyen gagyi, hanem egy jó műsorvezető, és jó kis házipraktikákk, jó zenék, meg minden..

Már csináltak benne egy festeni szerető gyereknek szobát, és nagyon jó lett neki, meg csináltak ilyen indiai stílut kedvelő lánynak is, ilyen hastáncos cuccokkal. ezeket a részeket midig levetítik. És ebben a műsorban soha sem cserélik ki a szekrényeket, meg ilyenek, hanem felcsinosítják őket. Úgyhogy nem is kell semmit sem venned.

Kép a sorozat műsorvezetőjéről:

[link]

Hidd el megéri :D

2010. szept. 26. 21:42
 5/6 A kérdező kommentje:
ismerem, szoktam nézni :)
2010. okt. 4. 15:29
 6/6 anonim válasza:
A sarokba nagy tükröt tudnék elképzelni vagy a plafonra.
2010. okt. 14. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!