Milyen órabért kérhetnek vasalásért?
huh ennyiért én is eljárnék vasalni
jobban megérné mint a diákmeló :(
800-1.000 Ft??? Álomvilágban éltek -ezt biztosan valami takarítónő írta, hogy feltornássza az árakat...
Manapság 600-700 Ft/óráért már tolonganak, hogy jöhessenek takarítani. Adómentesen, feketén nehogy már ne érje meg annak, aki amúgy minimálbérért melózik a munkahelyén...
Ehhez képest a vasalás egy nagy semmi meló.
Vasalásért 600 Ft a reális. Főleg, ha pl. valamelyik szomszédasszony, vagy diáklány ugrik át.
Első vagyok, azért írtam ezt a bért, mert nálam is ennyit kap a takarítónő mindenféle munkáért.
Egyszerű az oka: amíg kevesebbet adtam, tessék-lássék végezte el a munkát. Most, hogy ennyit kap, sokkal gyorsabban és szebben csinál mindent, mivel ő is tudja, hogy máshol nem kap meg ennyit. Pedig igazából még jobban is jövök ki általában anyagilag, mert nem az időhúzásra játszik.
08:53, igen, abban igazad van, hogy ugyanazt a mennyiséget 3 óra alatt és 4 óra alatt is ki lehet vasalni.
Amúgy az ár annak is a függvénye, hogy pl. mennyit utazik az illető hozzád.
Mert ha mondjuk a szembeszomszédról van szó, akinek még a papucsát sem kell levennie ahhoz, hogy átmehessen hozzád, és amúgy semmi más dolga nincs, mint a szimpla vasalás, akkor bőségesen reális a 600 Ft. -én így értettem. :-)
Persze az árak attól is függnek, hogy nagyvárosról, vagy kis faluról van szó.
Amúgy meg a munkáltató anyagi helyzetétől is függ, mert pl. egy luxusvillában nyilván többet lehet keresni.
8.53.-nak. Te vasaltál már egyvégtében több órahosszáig? Nem hiszem,mert akkor nem írnád,,hogy a vasalás semmi meló a takarításhoz képest! Sokkal fárasztóbb órákon keresztül egyhelyben állni,és monoton munka is.
Ha szépen vasal,akkor a 800-1.000.- Ft a megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!