Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen órabért kérhetnek...

Milyen órabért kérhetnek vasalásért?

Figyelt kérdés
Amennyiben az én házamban, az én vasalómmal, az én ruháimat, az én tévémet nézve vasalja valaki, akiben megbízok, mennyit fizessek óránként, hogy máskor is rábízhassam a munkát? Nagy mennyiségű és sokféle ruha, ágyruha, stb. vár vasalásra.
2010. okt. 25. 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
800-1000 körül. Kevesebbet nem érdemes, mert akkor nem éri meg neki valóban jól végezni a munkáját.
2010. okt. 25. 21:16
 2/10 anonim ***** válasza:
én 600-800 Ft-ot adnék, bár mivel nagy mennyiséget írtál, talán tényleg reális az 1000 is
2010. okt. 25. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:

huh ennyiért én is eljárnék vasalni

jobban megérné mint a diákmeló :(

2010. okt. 25. 22:07
 4/10 anonim ***** válasza:
hát az tuti:/
2010. okt. 25. 22:51
 5/10 anonim ***** válasza:

800-1.000 Ft??? Álomvilágban éltek -ezt biztosan valami takarítónő írta, hogy feltornássza az árakat...

Manapság 600-700 Ft/óráért már tolonganak, hogy jöhessenek takarítani. Adómentesen, feketén nehogy már ne érje meg annak, aki amúgy minimálbérért melózik a munkahelyén...

Ehhez képest a vasalás egy nagy semmi meló.

Vasalásért 600 Ft a reális. Főleg, ha pl. valamelyik szomszédasszony, vagy diáklány ugrik át.

2010. okt. 26. 08:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok, azért írtam ezt a bért, mert nálam is ennyit kap a takarítónő mindenféle munkáért.

Egyszerű az oka: amíg kevesebbet adtam, tessék-lássék végezte el a munkát. Most, hogy ennyit kap, sokkal gyorsabban és szebben csinál mindent, mivel ő is tudja, hogy máshol nem kap meg ennyit. Pedig igazából még jobban is jövök ki általában anyagilag, mert nem az időhúzásra játszik.

2010. okt. 26. 08:57
 7/10 anonim ***** válasza:

08:53, igen, abban igazad van, hogy ugyanazt a mennyiséget 3 óra alatt és 4 óra alatt is ki lehet vasalni.

Amúgy az ár annak is a függvénye, hogy pl. mennyit utazik az illető hozzád.

Mert ha mondjuk a szembeszomszédról van szó, akinek még a papucsát sem kell levennie ahhoz, hogy átmehessen hozzád, és amúgy semmi más dolga nincs, mint a szimpla vasalás, akkor bőségesen reális a 600 Ft. -én így értettem. :-)

Persze az árak attól is függnek, hogy nagyvárosról, vagy kis faluról van szó.

Amúgy meg a munkáltató anyagi helyzetétől is függ, mert pl. egy luxusvillában nyilván többet lehet keresni.

2010. okt. 26. 09:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Bocs, az előző, 09:10-es hozzászólást 08:57-nek címeztem :-) És 08:53 voltam. :-)
2010. okt. 26. 09:12
 9/10 anonim ***** válasza:

8.53.-nak. Te vasaltál már egyvégtében több órahosszáig? Nem hiszem,mert akkor nem írnád,,hogy a vasalás semmi meló a takarításhoz képest! Sokkal fárasztóbb órákon keresztül egyhelyben állni,és monoton munka is.

Ha szépen vasal,akkor a 800-1.000.- Ft a megfelelő.

2010. okt. 26. 17:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sokat segített a döntésben!!!
2010. okt. 26. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!