Sajnos nincsen hely a hálószobában egy fiókos éjjeliszekrénynek, így a beép. szekrény polcán, vagy a polcon valamiben kell tárolnom a fehérneműket.
Még nincs ötletem, hogyan tehetem átláthatóvá a káoszt, segítenétek nekem pár tippel?
Előre is köszi!
2011. máj. 30. 10:00
1/8 anonim válasza:
Én üres, kimosott tejes dobozokban csoportosítom szét a zoknikat, bugyikat. Mondjuk ezeket a dobozokat egy fiókba raktam, de polcon is tarthatnám őket.
2011. máj. 30. 10:10
2/8 anonim válasza:
Mért szekrényben amin ajtó is van nem tudod tárolni,nekem is úgy van minden más ruhával együtt,szét válogatva.
2011. máj. 30. 10:24
3/8 anonim válasza:
Az egyik műanyag kosárkában a zoknik (40 x 20 x 25 cm) a másikban az alsónadrágok (35 x 25 x 15 cm) a szekrény aljában.
2011. máj. 30. 10:27
4/8 anonim válasza:
nekem van 4 fiókom a hálószobaszekrényben,igy külön bugyik-vékony zoknik-vastag zoknik-harisnyák-melltartók
de ha nincs ilyened,én vennék megfelelő méretű dobozt,és ugy
tök szép szineseket lehet kapni
2011. máj. 30. 10:27
5/8 anonim válasza:
Én az Ikea-ban vettem ezeket a fonott kis kosárszerű valamiket. Nem tudom mi a pontos neve, de nem kemény,ha nem hajlékony!:) Van fülük, fel lehet akasztani is! Vettem 3-at. Egyikben a bugyik, másikban a melltartók, harmadikban a zoknik vannak. Egymás mellett a gardróbban a polcon elférnek!
2011. máj. 30. 10:41
6/8 anonim válasza:
én ilyenben tárolom, mivel a fiókok másra kellenek.
igaz, én régebben vettem, akkor még lehetett kapni narancssárgát is :D
felül bugyi, alatta 2 rekeszben zokni, azalatt sálak, kesztyűk, övek, és még a melltartók is beleférnek.
2011. máj. 30. 10:42
7/8 anonim válasza:
Tescoban vettem műanyag, rácsos oldalú kosarakat, és abban vannak külön válogatva. De akár cipős dobozok is megfelelnek a célra. Le is tudod festeni szépen.
2011. máj. 30. 10:45
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a szuper ötleteket :)
Tegnap költöztem be a lakásomba, és még óriási a káosz. Először a ruháimat szeretném szépen elpakolni, aztán jöhet a többi.
Annyi tippet kaptam tőletek, hogy még az apró dolgokat is tematikusan fogom pakolni :) Köszönöm!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!