Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki tud havi szinten spórolni,...

Ki tud havi szinten spórolni, és mennyit?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 22:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én két évvel ezelőtt voltam taccson de mostanra elég szépen kimásztam belőle nehéz volt főleg ha az ember megszokja a luxust tusfürdőből szépítkező szereimből is csak az olcsó ócskára jutott. mosóporból és öblítőböl szintén a mosogatógépet volt hogy trisóval használtam mert az volt itthon de már kb 1 éve láttam a fényt az alagút végén és örülök annak hogy 1.5 éve nincsen mínuszos hónapom jó van olyan hogy max 5 ezer mínusz de már kb 1 éve tudok félretenni 5 ezret én nem veszek nem ujítok lakást . Hisz ez fel lett újítva a ruháink is ujjak néha 1-1 darabot azért veszünk most nyáron nyaralni is szeretnénk menni én félreteszem a kis 5 ezreket mellette ami plusszokat kapok azt is férteszem és már jól is állok :)
2011. jún. 23. 23:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem könnyű spórolni, mert az albérlet elég sokat elvisz.Ha minden jó, s nincs egyéb plusz kiadásom a szokásoson kívül akkor olyan 25-30ezret+ adójóváírás (még ebben az évben lesz, aztán el lehet felejteni) tudok félretenni.De 20-at mindenképpen.

Ez mondjuk csak akkor érhető el, ha egy-két dologról lemondok, nem szóróm a pénzt, nem veszek állandóan új ruhát stb. Minden nap írom, hogy mire költöttem, aztán hónap végén összesítek.

Az utazás nekem is probléma volt, mert 1 retúr jegy haza 4960 Ft. De februárban kiváltottam a MÁV Start kártyát. Igaz, hogy 34900Ft volt, de így 50%-os jegyet válthatok egy évig bármely 2.osztályra. Így egy útiköltség árából kétszer utazhatok haza.

Egy majdani lakásra gyűjtenék, de nem tudom, megéri -e a sok lemondást.Elvégre fiatal az ember, s most kell színházba-moziba járni.

2011. jún. 24. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!